Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Ryanair gépének

Forrás: Twitter/Dimitri Cools -
pilóta nyomás csökkenés Ryanair repülőgép Görögország kényszerleszállás Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az oxigénmaszkok is kinyíltak a légitársaság Görögországból Hollandiába tartó járatán, amely percenként 3500 lábbal (1067 méterrel) ereszkedett.

Nyomáscsökkentés miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania egy Ryanair-gépnek, amely a görögországi Kréta szigetéről indult a hollandiai Eindhovenbe, fedélzetén 168 utassal és 6 fős személyzetével - írja az Origo az Aviation Heraldra hivatkozva.

Az oxigénmaszkok is kinyíltak a süllyedésnél Forrás: Twitter/Dimitri Cools

A repülőgép 38 ezer láb, vagyis nagyjából 11 ezer méter magasan járt Stuttgarttól délkeletre, amikor a pilótának hirtelen ereszkednie kellett. Végül a Frankfurt-Hahn repülőtéren tették le a gépet épségben. Az utasok egy részét busszal vitték el a célállomásig, Eindhovenig.

A társaság később egy helyettesítő gépet küldött Frankfurt-Hahnba, amely 4 óra és 15 perc késéssel érkezett meg a holland városba.

Tragédia! Lezuhant a Tom Cruise új filmjét forgató stáb kisrepülőgépehttp://www.life.hu/news/20150912-lezuhant-a-tom-cruise-uj-filmjet-forgato-stab-kisrepulogepe-a-szinesz-nem-volt-a-gepen.htmlLezuhant a kolumbiai Andokban pénteken a Tom Cruise Mena című új filmjét forgató stáb kisrepülőgépe. A szerencsétlenségben két ember életét vesztette, egy harmadik megsérült - jelentette be a latin-amerikai ország polgári légügyi hatósága.News--Tűz volt a 3-as metró Ecseri úti megállójábanhttp://www.life.hu/news/20150915-tuz-utott-ki-a-3as-metro-ecseri-uti-megallojaban.htmlOlajos sár gyulladt ki a 3-as metró Ecseri úti megállójában kedden - közölte Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.News--Kigyulladt egy repülőgép Las Vegasban - 14 ember kórházba kerülthttp://www.life.hu/news/20150909-kigyulladt-egy-brit-repulogep-motorja-las-vegasban.htmlKigyulladt egy brit utasszállító repülőgép egyik motorja közvetlenül a felszállás előtt kedden délután Las Vegasban. Az utasok vészcsúszdákon hagyták el a repülőt.News--A halott apukával szelfizett a család - Állítólag a jó cél érdekébenhttp://www.life.hu/news/20150915-dorgtuladagolasban-meghalt-apukaval-szelfizett-a-csalad.htmlHeroin túladagolásban halt meg egy ohiói nő férje. Az asszony rettentően bizarr módon próbálja felhívni az emberek figyelmét arra, hogy megelőzhető lenne a kábítószeresek halála.News--Lezuhant egy repülőgép Németországbanhttp://www.life.hu/news/20150811-lezuhant-egy-amerikai-harci-repulogep-nemetorszagban-bayreuth-kozeleben.htmlAz F16-os típusú gép a bajorországi Bayreuth egyik erdős részén zuhant le kedden. A pilóta katapultált.News--Lezárták a kanyont, mert túl sokan szelfiznek medvékkelhttp://www.life.hu/news/20150914-lezartak-a-kanyont-mert-tul-sokan-szelfiznek-medvekkel.htmlLezárták a denveri Waterton Kanyont, ugyanis szegény medvéknek egy perc nyugtuk sem volt a szelfiző turisták miatt, na és persze az embereket is simán széttéphette volna egy maci.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.