Puzsér Róbert durván beszólt Sebestyén Balázsnak

Forrás: VIASAT3 -
Rákóczi Ferenc Puzsér Róbert kritikus Vadon Jani Class FM beszólás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csípős nyelvű kritikus nem kímélte a Class FM reggeli műsorában, a Morning showban elhangzottak miatt Sebestyén Balázst.

A pénteki adásban tette fel egy hallgató a kérdést a műsorvezetőknek, hogy mit szólnának hozzá, ha Puzsér Róbert is kapna egy rovatot a Morning Show-ban – írja az Origo.hu.

Forrás: VIASAT3

"Kizártnak tartom. Robival nincs nagy baj, de nekem nagyon nem szimpatikus benne, hogy sok helyre megy el szerepelni, majd utána oda piszkít, ahol szerepelt. Az nem megy, hogy fikázom a bulvárt, szidom, ócsárolom, aztán elmegyek egy olyan műsorba, ami a bulvárról szól, ahol ott van velem végig a kamera, felveszem a pénzt, majd utána elkezdem a csatornát és az ott dolgozókat brutálisan lefikázni" - magyarázta Sebestyén Balázs, akinek reakciójára műsorvezető társai, Vadon Jani és Rákóczi Feri is helyeseltek.

Nem hagyta válasz nélkül

Puzsér Róbert közösségi oldalán adott hangot nemtetszésének. "Odapiszkítottam arra a szőnyegre, ahol Balázs annyi önfeledt percet töltött jutalomfalatot rágcsálva meg a hátán fekve, miközben a Gazda szeretettel simogatta a hasát" - írja.

"Az, hogy ebben az országban minden következmény nélkül lehet nyilvánosan köpködni puszta véleményéért az egykori kollégát, az, hogy egy országos frekvencián menő a meleg szarig benyalni annak, akitől fizetést és előléptetést remélünk, mindent elmond a magyar ember lelkének mélyén szunnyadó nyomorult szolgaságról.Ebben az országban komplett generációk élnek kutya-tudattal, akiket a Morning Show sztárjai idomítanak reggelente,megmutatva hova szabad piszkítani és hova nem. Ebben az országban mindenki számára természetes, hogy aki fizet, az nem csupán a szakértelmedre és a munkaidődre, de a lelked egy darabjára is igényt tart" - áll a bejegyzésben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.