Három napot töltött a tetőn, majd egy doboz pizzával lecsábították

Forrás: Twitter/Todd Fitzgerald -
tető fotó börtön rab tüntetés pizza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stuart Horner napokig rostokolt a manchesteri börtön tetején, ahová azért ment fel, hogy tüntessen a szerinte náluk uralkodó rossz körülmények miatt. Végül egy doboz kólával, és egy pizzával sikerült megtörni.  

A 35 éves férfit még 2012-ben ítélték életfogytiglan tartó börtönbüntetésre, amikor egy puskával agyonlőtte a nagybátyját. Az ítélet szerint minimum 27 év után szabadulhat, de a jelek szerint 3 évet bírt ki a büntetés-végrehajtási intézményben. Vasárnap délután átmászott a kerítésen, majd fölment a tetőre, ahol negyven napig szeretett volna "sztrájkolni". Ott elég jól érezte magát, és többször is alsógatyában táncolt az őt körbevevő rendőröknek, sőt, még egy rúddal is megfenyegette őket. - írja a BuzzFeed.

Stuart Horner három napot töltött a tetőn Forrás: Twitter/Todd Fitzgerald

Az események gyorsan híre ment a városban, és többen is odamentek, hogy saját szemükkel láthassák ezt a nem mindennapi jelentet. Végül egy doboz kólát, és egy pizzát ajánlottak fel neki, ami elégnek bizonyult. Egy emelőkosár segítségével lehozták a tetőről, és bilincsben visszaszállították a börtönbe.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.