Már tudják, ki végezhetett Whitney Houstonnal és lányával?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
gyilkosság halál rokonság drog alkohol anya Bobbi Kristina Brown tragédia Whitney Houston énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról beszámoltunk: döbbenetes kijelentést tett Whitney Houston nemrég tragikusan elhunyt lányának nagynénje, aki szerint a világhírű énekesnőt és Bobbi Kristina Brownt valójában meggyilkolták. Most azt is meglebegtette, kik állhattak a tragédia hátterében. 

Leolah Brown szavai sokkolták a minap a közvéleményt. Bobbi Kristina Brown nagynénje szerint ugyanis nemcsak a nemrég elhunyt fiatal lány, hanem édesanyja, Whitney Houston is gyilkosság áldozatai lettek.

Forrás: AFP/Jason Merritt

"Valaki megölte az unokahúgomat, ugyanúgy, ahogyan az anyjával is végzett. Bobbi Kristina haláláért Nick a felelős, és ha őt végre elkapják, az egész kártyavár összedől majd és minden kiderül" - nyilatkozta sejtelmesen Leolah Brown, aki szerint nem véletlen, hogy mindkettőjükre a fürdőkádban fekve találtak rá. A nagynéni elmondása alapján a két haláleset összefügg egymással, és valószínűleg a tét Whitney Houston vagyona volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.