Irigy Hónaljmirigy zene Ambrus Zoltán válás alkohol baleset életszínvonal zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.

„Túlságosan az elvek embere vagyok, és még a »gazdagsági válság« miatt sem voltam hajlandó olyan fellépést vállalni, amitől szembe akarnám magam köpni. Vígan már nem ugrándozom, de így legalább jó érzéssel gondolok vissza a mirigyes 20 évre” – nyilatkozta a Blikknek Ambrus.

Forrás: rtl.hu

A zenész évekkel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta pedig több olyan híresztelés látott napvilágot, amely szerint teljesen lecsúszott az élete. Sőt, olyat is hallani lehetett, hogy alkoholproblémákkal küzd. Ambrus Zoltán azonban cáfolta mindezt, annyit mondott, csupán az életszínvonala csúszott le.

Kulcsár Edina nagyon kiakadt: Egy rosszakarója tett keresztbe nekihttp://www.life.hu/sztarok/20150918-kulcsar-edinaval-kiszurt-egy-rosszakaroja.htmlKellemetlen dologgal kellett szembesülnie a minap a gyönyörű Kulcsár Edinának, akinek minden bizonnyal egy rosszakarója tett keresztbe. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huAjjaj! Kárász Róbert lehülyézte Váczi Gergőthttp://www.life.hu/sztarok/20150917-karasz-robert-beszolt-vaczi-gergonek-a-mokkanak-azt-mondta-neki-hulye.htmlKárász Róbert ma sem fogta vissza magát és egy beszélgetés során kollégájának, Váczi Gergőnek szólt be. TV + Sztárok--Plakátok miatt veszett össze Hajdú Péter és a Korda házaspárhttp://www.life.hu/sztarok/20150825-plakatok-miatt-osszeveszett-hajdu-peter-korda-gyorggyel-es-balazs-klarival.htmlKülönös dolog miatt szólalkozott össze Hajdú Péter és a Korda házaspár. TV + Sztárok--Lilu fejében éjszakánként is a családi történetek zakatolnakhttp://www.life.hu/sztarok/20150905-lilu-fejeben-meg-ejszakankent-is-csaladi-tortenetek-zakatolnak.htmlNovemberben kerül a 18. születésnapját ünneplő RTL Klub képernyőjére a Keresem a családom című, dokumentarista jellegű műsor, amit Lilu vezet. Ebben olyan családokat és rokonokat hoznak össze, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. A készítők a szakma nagyágyúi: Máté Krisztina és Hadas Krisztina.TV + Sztárok--Micsoda bakiparádé - Őrülten vicces videó!http://www.life.hu/sztarok/20150827-baki-video-orulten-vicces-jelenetek.htmlMindenkivel előfordult már, hogy nem úgy sikerült kiviteleznie bizonyos dolgokat, ahogyan elsőre eltervezte. TV + Sztárok--"Nekem is vannak hullámvölgyeim" - Exkluzív interjú Alexander Rybakkalhttp://www.life.hu/sztarok/20150821-alexander-rybakkal-budapesti-koncertje-elott-nyilatkozta-neki-is-vannak-hullamvolgyei.htmlTöbbek közt magánéletéről, a kétnyelvűségéről és a zenéhez való viszonyáról is nyilatkozott a Life.hu riporterének Alexander Rybak, aki Budapesten adott nemrég koncertet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.