Micsoda fordulat! Cristiano Ronaldót kísérte pályára az elgáncsolt szír menekült kisfia

Forrás: Youtube -
elgáncsol Cristiano Ronaldo menekültek Szíria Real Madrid Szíriai menekültek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, végül minden jóra fordul a Röszkénél elgáncsolt szír kisfiú családjában, akik Spanyolországban kedztek új életet. 

Nem sokkal azután, hogy megérkeztek új otthonukba, a Getafe csapata edzői állást ajánlott a szír kisfiú apukájának, Osama Abdel-Muhsen Alghadabnak. És a varázslat itt még nem ért véget! Az egész család a Real Madrid focicsapat vendége volt a tegnapi, Granada elleni bajnoki meccsen, az elgáncsolt kisfiút, Zaid Abdult pedig az az öröm érte, hogy ő kísérhette pályára a csapat klasszisát, Cristiano Ronaldót - írja a The Guardian. Hát nem édes?

Megszólalt, de nem kért bocsánatot a tévés, aki megrúgta a menekülteket

Az N1TV egyik munkatársa, László Petra, aki Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, óriási botrányt okozott tettével. Hosszú hallgatás után most először szólalt meg az ügyben. A Life.hu cikkét itt találod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.