Megszólalt, de nem kért bocsánatot a tévés, aki megrúgta a menekülteket

Forrás: Youtube -
bocsánat menekült menekültek László Petra bocsánatkérés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az N1TV egyik munkatársa, László Petra, aki Röszkén menekülteket gáncsolt el és rúgott meg, óriási botrányt okozott tettével. Hosszú hallgatás után most először szólalt meg az ügyben.

Az egész világ arról a magyar tévésről cikkezett, aki elgáncsolta és megrúgta a menekült családot Röszkén. Az egyik napilap közölte László Petra levelét.

„Őszintén sajnálom a történteket. (...) Gyakorlatilag sokkos állapotban vagyok attól, amit csináltam és attól, amit csináltak velem" – idézi a lap László Petrát - „Féltem, ahogy özönlöttek felém, és akkor elpattant bennem valami. Kamerával a kezemben nem láttam, hogy kik jönnek felém, csak arra gondoltam, hogy megtámadtak és meg kell védenem magam. Nagyon sajnálom a történteket és családanyaként külön sajnálom, hogy a sors pont egy gyereket sodort az utamba, ezt akkor nem is észleltem."

A tévés azt írta, megbánta tettét, vállalja érte a felelősséget. Állítólag halálos fenyegetést is kapott. Az ügyben nyomozást rendeltek el. Pénteken reggel már kihallgatták gyanúsítottként László Petrát, aki szabadlábon védekezhet.

Hamburgban keresik az eltűnt magyar lányt! Édesanyja szerint életveszélyben lehethttp://www.life.hu/news/20150911-huisz-evelin-hamburgban-tunt-el-edesanyja-szerint-eletveszelyben-lehet.htmlAugusztus 23-án jelentkezett utoljára Hamburgból a 19 éves Evelin, édesanyja szerint feltehetően már akkor életveszélyben volt. Valaki a Facebook-profilját is törölte.News--Elképesztő! 24 éves diákját vette el a 84 éves színészhttp://www.life.hu/news/20150911-ivan-krasko-84-eves-szovjet-szinesz-elvette-24-eves-diakjat.htmlA 84 éves Ivan Krasko, aki rengeteg szovjet tévésorozatban játszott, elvette 24 éves szerelmét, Natalya Shevelt.News--Pinky, a rózsaszín delfin az internet új sztárjahttp://www.life.hu/news/20150910-pinky-a-rozsaszinu-delfin-az-internet-uj-sztarja.htmlIsmerd meg Pinkyt, a halvány pink színű delfint, aki különleges külsejének köszönheti világhírnevét.NewsOrigoA 87 nővel szexelő lottónyertes összeverekedett barátnőjévelhttp://www.life.hu/news/20150910-matt-myles-a-87-novel-szexelo-lottonyertes-osszeverekedett-baratnojevel.htmlMatt Myles, aki tavaly áprilisban 400 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón, összeverekedett barátnőjével, amiből bírósági ügy lett.News--Katasztrofális hajtóműhiba a British Airways járatán: A szerencsén múlt, hogy nem lett tragédiahttp://www.life.hu/news/20150911-a-british-airways-gepe-a-las-vegas-i-repuloter-futopalyajan-kigyulladt-es-fustbe-borult.htmlSokkoló képek járták be a világsajtót a British Airways gépéről, amelynek hajtóműve 2015. szeptember 8-án, kedden a Las Vegas-i repülőtér futópályáján kigyulladt, és füstbe borult.News--Pedofíliával vádolják az egykori dj-t, Jonathan Kingethttp://www.life.hu/news/20150910-jonathan-king-dj-t-gyermekszexszel-vadoljak.htmlSzexuális zaklatás gyanúja miatt vették őrizetbe a 70 éves lemezlovast három társával együtt, akik a vád szerint 16 éven aluli fiúkat rontottak meg.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.