"Vetődtem a vazelinnel" - Bálnának érzi magát Gáspár Evelin

bálna Ezek megőrültek! (vetélkedő) Gáspár Evelin vazelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evelin a TV2 Ezek megőrültek! című műsorában szerepelt – nem sok sikerrel.

„Egy bálnának éreztem magamat. Vetődtem a vazelinnel meg a hullámmal” – nyilatkozta az egyik feladat után a nagy luxusban élő Evelin. Tilla és Majka sem könnyítették meg a helyzetét a viccelődésekkel, de legalább Pumped Gabo végignézhette Evelin vonaglását. A fiatalok ugyanis le sem tagadhatják, hogy izzik közöttük a levegő.

Nem ismerték fel a hajléktalan Richard Gere-thttp://www.life.hu/sztarok/20150922-richard-gere-szineszt-hajlektalankent-nem-ismertek-fel.htmlA színész állítása szerint általában 30 másodperc sem kell ahhoz, hogy felismerjék az utcán. Most hajléktalanként járkált New York legforgalmasabb részén, mégsem ismerte fel senki. TV + Sztárok--Tóth Gabihoz költözik Friderikusz: Az énekesnő már egy pohár bor után jól érezte magáthttp://www.life.hu/sztarok/20150922-toth-gabi-osszekoltozik-friderikusz-sandorral-huszonnegy-orara.htmlHamarosan új részekkel jelentkezik az Összezárva Friderikusszal című műsor a TV2-n, melyben az interjúkészítés nagymestere 24 órát tölt majd összezárva vendégeivel. TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huMajka mindenkit cserbenhagyott?http://www.life.hu/sztarok/20150922-majka-megsem-szerepel-az-operettszinhaz-a-denever-cimu-darabjaban.htmlHiá­ba harangozták be, hogy az ózdi vagány is szerepet kap az Operettszínház új szuperprodukciójában, A denevérben, most úgy fest, Majka mégsem tűnik fel a részeges börtönőr, Frosch bőrébe bújva. TV + SztárokOrigoHajdú Péter pert vesztett Puzsér Róberttel szemben: De ezzel még nincs vége!http://www.life.hu/sztarok/20150921-dontott-a-birosag-masodfokon-is-a-hajdu-kontra-puzser-ugyben-1.html"Hivatalos értesítést kaptam arról, hogy Hajdú Péter másodfokon, és ezzel jogerősen elvesztette az egyik ellenem indított büntetőperét." TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huIstenes Bence: „Nehezen szakítok, mert félek az elszakadástól"http://www.life.hu/sztarok/20150916-istenes-bence-az-rtl-klub-musorvezetoje-oszinten-meselt-csajokrol-parkeresesrol-szerelemrol-hittrol.htmlAz RTL Klub műsorvezetője őszintén mesélt új műsora, a Vigyél el! kapcsán csajokról, párkeresésről, szerelemről, sőt még a hitről való gondolkodása is szóba került.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoCsepregi Éva fia hatalmas házibulit rittyent az RTLII-nhttp://www.life.hu/sztarok/20150921-ok-lesznek-az-rtl-klubon-futo-partyzanok-eheti-szereploi.htmlBonifác, Kriszta, Dávid, Anita és Mentős Laci csak arra várnak, hogy a legnagyobb házibulikkal durranthassanak az RTLII képernyőjén. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.