Lagzi Lajcsi ügy: "Van egy áramlopó szoba”

Forrás: Redlemon -
áram börtön Lajcsi Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Előzetesbe kerülhet a dáridózás hazai királya, Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi.

Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, Lagzi Lajcsit őrizetbe vette a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat - számolt be a feol.hu kedden.

Lehet, hogy nem ilyen néven szerepelt a tervrajzokon, de van egy „áramlopó szoba” abban a tatai lakóparkban, amelyet az ismert mulatós zenész, Galambos Lajos reklámozott – tudta meg az Origo.

A szoba egy gipszfallal van leválasztva, és a szoba segítségével évente 1-2 millió forint áramköltséget úsztak meg. Az Origo úgy tudja, eleve úgy építették a lakóparkot, hogy majd lopják az áram egy részét. Lajcsi otthonában sem találtak mindent rendben, ott is hasonló módszerekkel trükköztek a gázszámlával.

Forrás: Redlemon

Az Origo helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogya lakópark siralmas állapotban van.Hullik a vakolat, pedig nem annyira régi az épület.

Lajcsi ügyvédje az Origónak azt mondta, hogy az egész ügy egy személyes konfliktus miatt van, a zenész nem vesztegetett meg senkit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.