Előzetesbe kerülhet a dáridózás hazai királya, Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi.

Ahogy korábban a Life.hu is beszámolt róla, Lagzi Lajcsit őrizetbe vette a rendőrség. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat - számolt be a feol.hu kedden.

Lehet, hogy nem ilyen néven szerepelt a tervrajzokon, de van egy „áramlopó szoba” abban a tatai lakóparkban, amelyet az ismert mulatós zenész, Galambos Lajos reklámozott – tudta meg az Origo.

A szoba egy gipszfallal van leválasztva, és a szoba segítségével évente 1-2 millió forint áramköltséget úsztak meg. Az Origo úgy tudja, eleve úgy építették a lakóparkot, hogy majd lopják az áram egy részét. Lajcsi otthonában sem találtak mindent rendben, ott is hasonló módszerekkel trükköztek a gázszámlával.

Forrás: Redlemon

Az Origo helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogya lakópark siralmas állapotban van.Hullik a vakolat, pedig nem annyira régi az épület.

Lajcsi ügyvédje az Origónak azt mondta, hogy az egész ügy egy személyes konfliktus miatt van, a zenész nem vesztegetett meg senkit.