Galambos Lajos (zenész) fogda börtön Lagzi Lajcsi lopás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vesztegetési ügyben indult nyomozás idén májusban Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi ellen, de a hatóság úgy döntött, lopás gyanújával őrizetbe veszik a zenészt, feleségét, illetve egy harmadik személyt is. 

Ahogy korábban már megírtuk, Kiss Z. Edward a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta az ügyben: "A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

Forrás: Muzsika TV

A Life.hu kérésére Galambos Lajos ügyvédje, Dr. Berényi András elmondta: "Idén májusban indult nyomozás vesztegetési ügyben ügyfelem, Galambos Lajos ellen. A hatóság azonban úgy döntött, hogy ennek az ügynek a következménye a lopás, ami miatt Galambos Lajost, feleségét és egy harmadik személyt őrizetbe vettek, és ebben a pillanatban is a székesfehérvári fogdában vannak. A jogszabály tiltja, hogy a három előállított személy egy helyiségben tartózkodjon, így Lajcsi egyedül van, de a lehetőségekhez képest jól érzi magát. Lajcsi - és a másik két előállított személy - előzetes letartóztatását indítványozták, ez ügyben holnap, azaz csütörtök délelőtt hozzák meg a döntést. Lajcsi várja már a holnapi tárgyalást, ahol hosszasan beszámolhat róla, miért is nem megalapozott a lopás gyanuja. Lajcsi szerint személyes konfliktus állhat a háttérben, állítja, ő nem vesztegetett meg senkit. " - mondta Dr. Berényi.

Elhagyta kislányát Kunovics Katinka, elhajózotthttp://www.life.hu/sztarok/20150911-elhagyta-kislanyat-kunovics-katinka-elhajozott-hogy-penzt-keressen.htmlKunovics Katinka másfél évvel korábban adott életet kislányának, Katinkának, akit azóta is egyedül nevel. A Romantic egykori énekesnője kénytelen volt hosszú hónapokra édesanyjára bízni a másfél éves gyereket, hogy anyagi biztonságot teremtsen családja számára. Szomorú szívvel elhajózott. TV + Sztárok--Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiábahttp://www.life.hu/sztarok/20150911-hajdu-steve-is-beleveti-magat-a-gasztronomiaba.htmlA Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huSzórakozás közben rosszul lett ÉNB Lali és Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20150907-szorakozas-kozben-rosszul-lett-enb-lali-es-gabor.htmlAz ÉNB négy bajkeverője, Lali, Gábor, Marci, Joe fiús kirándulásra utazott el Ausztriába, szerettek volna a dolgos napok után egy kicsit kikapcsolódni. Természetesen a kamerák is követték útjukat, de inkább buliztak, mint forgattak. Az önfeledt szórakozás végül nem sült el túl jól.TV + SztárokOrigoKatie Holmes kislánya igazi művész – Festékszóróval alkot az anyukájának http://www.life.hu/sztarok/20150907-katie-holmes-kislanya-suri-cruise-igazi-muvesz-festekszoroval-alkot-az-anyukajanak.htmlNagyon ritkán láthatunk fotókat Kati Holmes és Tom Cruise közös gyermekéről, a kis Suriról. Ezúttal azonban édesanyja kivételt tett, és közelről vehetjük szemügyre a sztárcsemetét. TV + Sztárok--Szellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Van, ami még Cinthya Dictatornál is kiverte a biztosítékothttp://www.life.hu/sztarok/20150903-cinthya-dictator-sokat-hisztizett-az-ezek-megorultek-forgatasain-nem-varga-viktor-miatt.htmlNézőként nevessünk vagy sírjunk az Ezek megőrültek című produkció mókás képkockáin? Cinthya Dictator, aki még nem került képernyőre, elárulta, hogy jól bevált hisztije nem maradhatott el a felvételeken. Volt, ami még nála is kiverte a biztosítékot.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.