Molnár Anikó dögös dekoltázzsal mesélt terveiről

szereplés dekoltázs Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyvenéves lett Molnár Anikó. A születésnaphoz új külső dukál, Anikó egyre csinosabb, rengeteget fogyott. Ráadásul nagy dolgot tervezett el...

Molnár Anikó Joshi Bharatnak és Erdélyi Mónikának elárulta, hogy énektanára, Schwartz Dávid által szervezett gálán fog fellépni. Ez lesz az első szereplése színpadon, amikor egyedül fog énekelni, ezért nagyon izgul.

Az egykori Nagy Ő egyre jobban néz ki, csúcsformában van. A beszélgetős műsorban is csinosan érkezett, "egy kis" dekoltázst mutatva a férfirajongók nagy örömére.

Galambos Lajos, az ingatlanmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-az-uzletember-munkassaga.htmlHosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kishazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett kishazánkban, hanem dörzsölt üzletemberként is. TV + SztárokOrigoLiptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"http://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi barátai értetlenül állnak a botrány előtthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-lagzi-lajcsi-baratai-kiallnak-a-sztar-mellett-es-a-birosagi-iteletig-hisznek-az-artatlansagaban.htmlNapok óta a Galambos Lajos körül zajló botránytól hangos a sajtó. Rengeteg sztár nyílvánította már ki a véleményét a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatóssztár ügyével kapcsolatban, de a zenész barátai továbbra is azt állítják: hisznek az énekes ártatlanságában. TV + SztárokOrigoAhova soha nem süt be a nap - Magyar hírességek, akik megjárták a börtönthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-magyar-hiressegek-akik-bortonben-ultek-stohl-andras-damu-roland-keleti-gyorgyi-zalatnay-cini.htmlLagzi Lajcsi áramlopási ügyére csütörtökön pont kerül. Az Origo cikke szerint vezetőszáron kísérték a Budaörsi Járásbíróságra Lajcsit, akit az ügyészség lopással és vesztegetéssel gyanúsít. A bíróság most dönt az előzetes letartóztatás elrendeléséről. Még az is elképzelhető, hogy rács mögé kerül a dáridózás koronázatlan királya. Ennek kapcsán összegyűjtöttük azokat a hazai hírességeket, akik már megjárták a börtönt. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin: "Kodály írta a Liszt-rapszódiákat"http://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-szerint-kodaly-zoltan-irta-a-liszt-rapszodiakat.html"Liszt Ferenc nem írhatott magáról" - így indokolta válaszát Gáspár Evelin, miután válaszolt az Ezek megőrültek! című vetélkedőn feltett kérdésre. TV + Sztárok--A Facebookon esett neki Gáspár Evelin az apjánakhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-gaspar-evelin-kiakadt-gaspar-gyozo-facebook-bejegyzesen.htmlKülönös fotót posztolt lánya Facebook-oldalára Gáspár Győző. Evelin nem tartja sem viccesnek, sem kedvesnek a dolgot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.