Kék festéket kapott Aleska Diamond teste

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese -
forgatás szelfi Ezek megőrültek! (vetélkedő) festék műsor Aleska Diamond Instagram Kék Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az expornós írónőt nem hagyták szárazon az Ezek megőrültek! című vetélkedő forgatásán.

Avatar-figura lett Aleska Diamondból. A táncosnő Instagram oldalán közvetített az Ezek megőrültek! című műsor forgatásáról, amelyen a jelek szerint egy jó adag kék színű festéket löttyintettek az expornósztár egész testére.

Forrás: Instagram/aleska_safrany_emese

Aleska, azaz Sáfrány Emese méltósággal viselte a kék mázat, és még egy csücsörítős szelfire is futotta erejéből.

Íme, Voksán Virág mellei teljes életnagyságbanhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-voksan-virag-lemezlovas-dekoltazshoz-csucsorit.htmlA híresség dekoltázshoz csücsörítő szelfije teszi széppé a mai reggelünket. TV + Sztárok--Megtalálta a TV2 Gombos Edina utódjáthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-kulcsar-edina-lesz-a-tv2-aktiv-uj-musorvezetoje-gombos-edina-helyett.htmlAmíg Gombos Edina Amerikában a szülési szabadságát tölti, addig a világ második legszebb lánya, Kulcsár Edina helyettesíti a TV2 Aktív című műsorának műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigoKommentcunamit indított Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20150928-szinetar-dora-es-bereczki-zoltan-kozos-szelfije-kommentcunamit-inditott.htmlEgy koncerten találkozott és készített közös szelfit az egykori álompár. A rajongóknak több sem kellett, kifejtették, hogy mennyire szeretnék újra együtt látni a színészeket. TV + Sztárok--Így néz ki Tóth Gabi ébredés után http://www.life.hu/sztarok/20150928-igy-nez-ki-toth-gabi-ebredes-utan-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlTóth Gabi vendégeskedett az Összezárva Friderikusszal című műsorban. Ennek örömére úgy láthattuk az énekesnőt, ahogyan még soha. TV + Sztárok--Gesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Dundika kikerekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-majoros-hajnalka-dundikan-mar-most-latszik-a-terhesseg.htmlHabár még csak néhány napja avattak be minket, hogy újabb babával bővül a család, Dundikán már most látszik az áldott állapot. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.