Kommentcunamit indított Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán közös szelfije

Bereczki Zoltán rajongó komment szelfi koncert Szinetár Dóra szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy koncerten találkozott és készített közös szelfit az egykori álompár. A rajongóknak több sem kellett, kifejtették, hogy mennyire szeretnék újra együtt látni a színészeket.

Bereczki Zoltán a hétvégi jótékonysági MinimuM koncerten exfeleségével lépett színpadra, majd egy közös szelfit is lőttek magukról. A rajongók, úgy látszik, nehezebben lépnek túl a szakításon, mint az érintett felek. Rengeteg komment érkezett ugyanis, amelyben kifejtik, hogy ők bizony egymásnak valók.

Forrás: Facebook/ Szinetár Dóra

Íme, a Szinetár–Makranczi-esküvő részletei

Ahogy azt megírtuk, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán a legnagyobb titokban házasodott össze a hétvégén. Olvasd el a Life.hu cikkét!
  • „Így voltatok tökéletesek!"
  • „Egyik sem egész a másik nélkül!"
  • „Mindig egy párként gondolok rátok, kár hogy véget ért úgy, mint egy meseszép álom!"
  • „Nem tudom, belenéztek-e a tükörbe, látjátok-e, hogy mindketten ragyogtok. Jó lenne, ha hazamennétek együtt, és nevelnétek a gyerekeket, énekelve együtt élveznétek az életet! Tiszta szívből kívánom!"
  • „Nagyon sajnálom, hogy szétmentek, egy igazi összeillő pár voltak. Életre kelt a színpad, ha együtt játszottak."

Bereczki Zoltán már tud örülni Szinetár Dóra boldogságának

A színész volt feleségét jó helyen tudja Makranczi Zalán oldalán és úgy gondolja, Dóra révbe ért. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Élő adásban szólt be Claudiának Havas Henrik: "Hogyhogy maga tangát hord ekkora fenékkel"http://www.life.hu/sztarok/20150928-elo-adasban-szolt-be-claudianak-havas-henrik-a-sztarban-sztar-zsuritagjai.htmlA Sztárban sztárt követően a műsorvezető Tilla Liptai Claudiával és Havas Henrikkel beszélgetett. Hát persze, hogy szóba került a csinos műsorvezető és a Tanár úr közös, mokkás múltja is. TV + Sztárok--Újra indul a parti az RTL-enhttp://www.life.hu/sztarok/20150928-ujra-indul-a-parti-az-rtl-en-partyzanok-partihet.htmlÚjabb partyhét az RTLII-n! A Life.hu-n olvashattok először a hét Partyzánjairól. TV + Sztárok--Felháborodtak a nézők, mert nem működött a szavazó applikáció a Sztárban sztár alatthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-felhaborodtak-a-nezok-mert-nem-mukodott-a-szavazo-applikacio-a-sztarban-sztar-alatt.htmlA Sztárban sztár újítással készült a harmadik évadra: SMS helyett már applikációval lehet szavazni. Azonban a kezdet kicsit döcögősre sikeredett. TV + Sztárok--Gesztesi Károly helyett nézőként érkezett fia ugrott be http://www.life.hu/sztarok/20150928-gesztesi-karoly-csalogany-csalad-cimu-premieren-furcsan-viselkedett-a-szinpadon.htmlHatalmas sikernek ígérkezett a Karinthy Színház Csalogány család című darabjának pénteki bemutatója, de mégsem az elvártaknak megfelelően alakultak a dolgok. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huHoppá! Dundika kikerekedetthttp://www.life.hu/sztarok/20150928-majoros-hajnalka-dundikan-mar-most-latszik-a-terhesseg.htmlHabár még csak néhány napja avattak be minket, hogy újabb babával bővül a család, Dundikán már most látszik az áldott állapot. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huGáspár Laci szőke fürtökkel rázta a fenekét a színpadonhttp://www.life.hu/sztarok/20150927-gaspar-laci-noi-ruhaban-szoke-furtokkel-enekelt-a-szinpadon.htmlPusztító vagy! Ez volt a véleménye a Sztárban sztár egyik zsűrijének, Bereczki Zoltánnak, aki a többiekkel együtt szinte sokkot kapott Gáspár Laci produkciója után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.