Az énekes bevallotta: első körben nem Adam Levine-t szerette volna mentorául, azonban az utolsó pillanatban meggondolta magát. Most azt is elárulta, miért. 

Végre nyilvánossá vált az a videó, amire azóta várunk, hogy kiderült: Király Viktor elindult az amerikai tehetségkutatóban. A hibátlan előadás teljesen lenyűgözte a zsűrit. Viktor pedig Adam Levine-t választotta a mentorának, most pedig petofilive.hu-n, Buda Marcinak azt is elárulta, miért.

Forrás: Facebook/Király Viktor

"Pharrell Williams lett volna egyértelműen a választásom, de Adam Lavine konkrétan 20 percen keresztül beszélt, amire a műsorvezető szerint még nem volt példa. Annyira jókat mondott rólam, annyira bíztatott, hogy végigvisz a versenyben és utána is gondolkodik, hogyan tudna foglalkozni velem... meggyőzött, őt választottam" – mondta Viktor, aki bevallotta, hogy nagy rajongója Adamnak, mert jól keveri a rockot a poppal.

Ezért szakított kedvesével Király Viktor
„Sokáig voltunk együtt, de őszintén szólva már nagyjából másfél éve nem működött olyan jól a kapcsolatunk, mint korábban" – mondta Viktor, a további részletekért olvasd el a Life.hu cikkét.