Magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban.

Világhírű sztárpár gyerekeivel tart napi kapcsolatot egy magyar kislány, derült ki a 89.5 Music FM reggeli Önindítójából. A népszerű rádióműsor a nemzetközi sztárok magyar kapcsolatait taglalta, mikor Bochkor Gábor a hallgatókhoz szegezte a kérdést, hogy vajon ismernek-e olyat, akinek világsztár ismerőse van. A kérdésre hamar érkezett válasz, nem is akármilyen.

Egy Music FM-et hallgató anyuka kislánya ugyanis évek óta jó batátságot ápol Maddox-szal, azaz Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiával. 

Forrás: AFP

Az ifjú sztárgyerek szüleivel jött Magyarországra, így Maddox erre az időre egy budapesti iskolába járt. Ott ismerkedett meg a magyar kislánnyal, akivel egy padba kerültek és összebarátkoztak.

“A lányom egy nap azzal jött haza, hogy Meddox szeretne hozzánk jönni vendégségbe” - mesélte az anyuka, aki ezt annyira elképzelhetetlennek tartotta, hogy nem is vette komolyan.

“Aztán vasárnap hívtak telefonon az iskolából, hogy fel vagyunk-e készülve, mert 10-re jön hozzánk Maddox Jolie Pitt és Pax Jolie Pitt. A család teljesen megdöbbent, majd őrült rohamban raktak rendet a lakásban, hisz nem számítottak senkire. Előbb a biztonsági emberek jöttek, hogy bevizsgálják a házat, s a két gyerek addig egy lesötétített buszban ült a ház előtt – mesélte a mama, s mikor minden rendben találtak jöttek a gyerekek is és este 8-ig maradtak.

Mindez hat éve történt, és a gyerekek azóta is tartják a kapcsolatot. Összesen négyszer voltak nálunk, egyszer beszéltem is Angelinával, aki megköszönte, hogy itt lehettek nálunk a srácok” - emlékezett vissza az anyuka.