Angelina Jolie kisfia a mai napig tartja a kapcsolatot egy magyar kislánnyal

Forrás: AFP -
kisfiú iskola Maddox Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyar kispajtása van Angelina Jolie és Brad Pitt gyerekének, egy budapesti kislány, akivel Maddox együtt járt iskolába a fővárosban.

Világhírű sztárpár gyerekeivel tart napi kapcsolatot egy magyar kislány, derült ki a 89.5 Music FM reggeli Önindítójából. A népszerű rádióműsor a nemzetközi sztárok magyar kapcsolatait taglalta, mikor Bochkor Gábor a hallgatókhoz szegezte a kérdést, hogy vajon ismernek-e olyat, akinek világsztár ismerőse van. A kérdésre hamar érkezett válasz, nem is akármilyen.

Egy Music FM-et hallgató anyuka kislánya ugyanis évek óta jó batátságot ápol Maddox-szal, azaz Angelina Jolie és Brad Pitt örökbefogadott fiával.

Forrás: AFP

Az ifjú sztárgyerek szüleivel jött Magyarországra, így Maddox erre az időre egy budapesti iskolába járt. Ott ismerkedett meg a magyar kislánnyal, akivel egy padba kerültek és összebarátkoztak.

“A lányom egy nap azzal jött haza, hogy Meddox szeretne hozzánk jönni vendégségbe” - mesélte az anyuka, aki ezt annyira elképzelhetetlennek tartotta, hogy nem is vette komolyan.

“Aztán vasárnap hívtak telefonon az iskolából, hogy fel vagyunk-e készülve, mert 10-re jön hozzánk Maddox Jolie Pitt és Pax Jolie Pitt. A család teljesen megdöbbent, majd őrült rohamban raktak rendet a lakásban, hisz nem számítottak senkire. Előbb a biztonsági emberek jöttek, hogy bevizsgálják a házat, s a két gyerek addig egy lesötétített buszban ült a ház előtt – mesélte a mama, s mikor minden rendben találtak jöttek a gyerekek is és este 8-ig maradtak.

Mindez hat éve történt, és a gyerekek azóta is tartják a kapcsolatot. Összesen négyszer voltak nálunk, egyszer beszéltem is Angelinával, aki megköszönte, hogy itt lehettek nálunk a srácok” - emlékezett vissza az anyuka.

Egy baleset miatt nem ül többet a volán mögé Aleska Diamondhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-aleska-diamond-egy-ot-evvel-ezelotti-autobaleset-miatt-nem-szerzett-jogositvanyt.htmlAz egykori pornósztár még öt évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet az akkori párjával. Aleska annyira sokkot kapott, hogy azóta sem hajlandó a jogosítvány megszerzésére. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo"Nem tudom, hány nővel voltam eddig" - Újabb szexi pasi az Éjjel-nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-enb-roland-ujabb-szexi-pasi-az-ejjel-nappal-budapestben.htmlÚj szereplő érkezett az Éjjel-nappal Budapest gárdájába. Nem kellett csalódnunk, ismét szép látványt nyújtó fiúval bővült a csapat. TV + Sztárok--Cinthya Dictator: "Nem gondoltam, hogy az Árpy ennyire bunkó"http://www.life.hu/sztarok/20151001-cinthya-nem-gondoltam-hogy-az-arpy-ennyire-bunko.htmlCinthya Dictator szerint Zámbó Árpy szándékosan őt vette célba az Ezek megőrültek! című műsor krémesdobálós játékában. TV + Sztárok--Wolf Kati: "Este nem olyan jó az angolom"http://www.life.hu/sztarok/20151001-wolf-kati-este-nem-olyan-jo-az-angolom.htmlWolf Kati a Sztárban sztár után sem esett ki szerepéből. TV + Sztárok--Nádai Anikó régi fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/sztarok/20151001-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-regi-fotoval-nosztalgiazott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, kollegáival közös fotót posztolt. Úgy tűnik, a kismamának időnként hiányoznak a dolgos hétköznapok. TV + Sztárok--Angyali feladatot kapott Pikali Gerdahttp://www.life.hu/sztarok/20151001-pikali-gerda-szineszno-hatranyos-helyzetu-gyerekeket-es-idoseket-segiti-szinhazjegyhez.htmlA színésznő lett az egyik fővédnöke a Közönség-angyal elnevezésű programnak, amelynek keretein belül olyanoknak segítenek eljutni egy-egy színházi előadásra, akik valószínűleg maguktól soha nem tudnák megtenni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.