Gubik Ági: "Szürke kisegérnek éreztem magam"

Forrás: RTL Klub -
Barátok közt Gubik Ági vallomás nőiesség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt fondorlatos Ágija gyönyörű és határozott nő, aki nem mindig volt elégedett magával.

Gubik Ági elmesélte, hogy későn érő típus volt és a mai napig csupán a színpad és a kamera előtt tud igazán kiteljesedni nőként – írja a Best.

Forrás: RTL Klub

„A pozsonyi főiskolán értem nővé, egy kislányt vettek fel, és a színpad meg a fiúk visszajelzései nőt csináltak belőlem. Szürke kisegérnek éreztem magam, nem is értettem igazán, hogy a másik nem mit lát bennem, miért vonzódik hozzám" – mondta Ági, aki nemrég a sztárhíradós, Szellő István oldalán találta meg a boldogságot.

Kozso kétszer sírta el magát interjú közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151001-kozso-enekes-ketszer-sirta-el-magat-a-hajdu-peternek-adott-interju-kozben.htmlHajdú Péter műsorában vendégeskedett Kozso, aki sokszor elérzékenyült az interjú közben. TV + SztárokNádai Anikó régi fotóval nosztalgiázotthttp://www.life.hu/sztarok/20151001-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-regi-fotoval-nosztalgiazott.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja, kollegáival közös fotót posztolt. Úgy tűnik, a kismamának időnként hiányoznak a dolgos hétköznapok. TV + Sztárok--Keresztes Ildikónak óriási sikere volt Spanyolországban!http://www.life.hu/sztarok/20150930-keresztes-ildiko-enekesnonek-oriasi-sikere-volt-spanyolorszagban-ahol-spontan-fellepesere-hivtak.htmlNyaralásán szólította meg Ildikót egy spanyol énekesnő és felkérte egy közös éneklésre, melyre örömmel igent mondott. TV + Sztárok--Gesztesi Máté: "Édesapám állapotáról nem szeretnék semmit mondani"http://www.life.hu/sztarok/20151002-gesztesi-karoly-helyett-fia-mate-ugrott-be-a-karinthy-szinhaz-csalogany-csalad-cimu-darabjaba.htmlAhogy már megírtuk, a minap Gesztesi Károly helyett fia, Máté ugrott be a Karinthy Színház Csalogány család című darabjába. Úgy tűnik, nem az volt az utolsó eset. TV + Sztárok--Király Viktor: Hatalmas rizikót vállaltam!http://www.life.hu/sztarok/20151001-kiraly-viktor-vallomasa-hatalmas-rizikot-vallalt-az-amerika-the-voiceban-valo-szereplessel.htmlKirály Viktor néhány hete jelentette be, hogy elindult az amerikai The Voice tehetségkutatón, ahol sikerült bejutnia a műsorba. Pillanatok alatt közismert lett Amerikában, és itthon is csak gratulációkat kap. TV + SztárokOrigoEljött a hét legtüzesebb estéje!http://www.life.hu/sztarok/20151001-partyzanok-a-legtuzesebb-buli.htmlA Partyzánok már megint valami nagyon izgalmassal készültek. Forró este lesz, az biztos. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.