Íme, a legtökéletesebb magyar sztárpár – Berki és Pamela

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal -
Hódi Pamela sztárpár luxus trendi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét közös fotón pózolt Berki Krisztián és párja Pamela, akikről sugárzik, ők most igazán jól érzik magukat a bőrükben.

Lusxusjárgány, csillogó-villogó óra, öltöny, napszemüveg. Krisztián és Pamela ismét bepillantást engedtek életükbe és megmutatták, mennyire összepasszolnak, amikor együtt pózolnak. Már csak a cuki Nati hiányzik a képről, akit kettejük tökéletes kis kombinációja.

Forrás: Facebook/Hódi Pamela - hivatalos oldal
Állítják: Avril Lavigne öngyilkos letthttp://www.life.hu/sztarok/20151004-avril-lavigne-a-hirek-szerint-ongyilkos-lett-egy-imposztor-vette-at-a-helyet.htmlElképesztő összeesküvés-elmélet látott napvilágot az énekesnő kapcsán. A hírek szerint ugyanis Avril 2004-ben öngyilkos lett, és egy hasonmás vette át a helyét...TV + Sztárok--Laár András és Galla Miklós együtt pózoltakhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-laar-andras-zenesz-humorista-es-galla-miklos-humorista-egyutt-pozoltak-bekulesuk-utan.htmlSok év után újra egymás oldalán mosolygott a két nagyágyú, hamarosan pedig egy színpadon brillíroznak majd. TV + SztárokOrigoDögös bőrszerkóban szexiskedik a 45 éves Erős Antónia: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20151003-eros-antonia-hirados-dogos-borszerkoban-szexiskedik-nem-semmi-labak.htmlErős Antóniát leginkább asztala mögött ülve látjuk a Híradóban, így nem is sejtjük, milyen dögös valójában. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huCsodás szombat! Gáspár Evelin kihozta a Porschét a garázsbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151003-gaspar-gyozo-lanya-gaspar-evelin-kihozta-a-porschet-a-garazsbol.html"Látszik a cipődön, hogy edzel" – kommentelte valaki Gáspár Evelin legfrissebb fotója alá. A lány a minap kiakadt azon, hogy talán feleslegesen fogyott le, és ezért gyűlöli is magát, szerintünk azonban csodásan fest. Legutóbbi fotója is erről árulkodik. TV + Sztárok--Bódi Sylvi ingben és bokaláncban: A szépség a Kanári-szigetekről üzenthttp://www.life.hu/sztarok/20151003-bodi-sylvi-modell-ingben-es-bokalancban-a-kanari-szigetekrol-uzent-kovetoinek.htmlBódi Sylvi nyilvános Instagram oldalának tanúsága szerint a modell ismét utazik, méghozzá a Kanári-szigeteken jár. És hogy mit is csinál ott? Nos, doglozik és forgat. TV + SztárokOrigoA Grease producere nyilatkozott: "Tökéletesen megbízom Gesztesi Károlyban"http://www.life.hu/sztarok/20151003-a-grease-producere-horvath-csaba-megbizik-gesztesi-karolyban.htmlA minap olyan hírek láttak napvilágot, hogy Gesztesi Károlyt hazaküldték a Grease próbájáról. A darab producere most megszólalt és elárulta, soha, semmi problémája nem volt a színésszel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.