Kandász Andrea és Lolita olyanok, mintha testvérek lennének, de a családi kötődés persze egészen más köztük. Ők nem nővérek, hanem anya és lánya.

Hihetetlen, de a lányával jár bulizni az TV2 Utazási magazinjának műsorvezetője, Kandász Andrea. A hölgyekkel egy igazán csajos programon találkoztunk, egy divatbemutatón. Andrea kifejezetten örül, hogy különleges keresztnevű lánya, Lolita ismét a partnere tud lenni, hisz pár évvel ezelőtt ez nem volt így. 

Forrás: Marton Szilvia/Origo

„Szerencsém van, hogy az évek múlásával a lányom visszatalált hozzám. Kamaszkorában, úgy 15 évesen, mint minden tini, ő sem akart a szüleivel nyilvánosan megjelenni. Most már 21 éves, és szerencsére boldogan jön el velem néhány rendezvényre. Kinőtte a kamaszkori lázongást, megkomolyodott" – büszkélkedett az ifjú szépséggel az édesanya, aki lányának a különleges nevet egy regény főhősnője után adta. 
„A Lolita név akkor még nem szerepelt az utónevek között, amikor kitaláltam, hogy így fogják hívni a lányomat. Kértem, hogy anyakönyvezzék, azóta pedig ez a név is bekerült az utónévkönyvbe" – mondta Andrea, akinek utazási magazinja, a Kandász Travel október 17-től folytatódik. 

Itt megnézheted, kik azok a magyar hírességek, akik péntek este szintén belevetették magukat a divat világába. 

/1510/Divat2015105161053

 

Kik járnak a gyerekeikkel együtt bulizni?
A Király családnál annyira összefonódik a munka és a magánélet, hogy gyakran látni az egész családot együtt valamely rendezvényen. 
Jakupcsek Gabriellát pedig két évvel ezelőtt a Balaton Soundon, akkor 23 éves fiával, Marcival látták bulizni. A műsorvezetőnő az RTL Klub Reflektor című műsorában elárulta, hogy gyakran szórakoznak együtt.