Hoppá, lehet, hogy a pasid kutakodik a Facebookodban? Buktasd le!

Forrás: Origo -
Facebook belépés ellenőrzés internet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bocsi, Facebookon leskelődők, mostantól nem vagytok biztonságban. Bárki lecsekkolhatja, hogy milyen gépről, mikor léptek be fiókjába.

Ha a Beállítások menüpontra kattintasz, majd a Biztonság almenüben megkeresed a Bejelentkezett helyek menüpontot (ezt itt találod), megnézheted, milyen eszközökről, mikor jelentkeztél be a Facebookodba. Ha például "almás" telefonod van, de mégis azt írja, a "robotos" operációs rendszerből léptél be, elkezdhetsz gyanakodni, hogy valaki kotorászott a fiókodban.

Forrás: Origo

Ha a Megszakítás opcióra kattintasz, kilépsz az adott eszközön a profilodból.

Így teljesítik a haldoklók utolsó kívánságát – Megható fotók!http://www.life.hu/news/20151005-ambulance-wish-foundation-alapitvany-haldoklok-utolso-kivansagat-teljesitik.htmlA holland mentős, Kees Veldboe, 2006-ban szállított egy haldokló beteget, aki megkérte: álljanak meg az óceánparton, hogy még egyszer, utoljára élvezhesse annak látványát. A mentős kitolta őt a partra, és megörökítette a pillanatot. News--Sokkoló! Egy szemmel és orr nélkül született a torz babahttp://www.life.hu/news/20151006-egy-szemmel-es-orr-nelkul-szuletett-a-torz-baba-egyiptomban.htmlEgy egyiptomi anya kisgyermeke orr nélkül és a feje közepén elhelyezkedő egy szemmel jött világra. News--Ferenc pápa mindenkit átverthttp://www.life.hu/news/20151006-ferenc-papa-megsem-rantotta-le-az-asztalteritot.htmlFurcsa videó látott napvilágot Ferenc pápáról, aki a szentmise közben egy laza mozdulattal lerántja a terítőt a hatalmas gyertyatartókkal megpakolt asztalról. News--Génmódosított törpemalac a jövő év trendi kedvence http://www.life.hu/news/20151006-genmodositott-torpemalac-lesz-a-jovo-ev-legtrendibb-hazi-kedvence.htmlKülönleges állatkát "hoztak létre" kínai tudósok a közelmúltban. A törpemalacok a törpébb malacoknál is kisebbek. NewsOrigoTizenhét év után fogták el a csecsemőgyilkos anyát Székesfehérváronhttp://www.life.hu/news/20151006-tizenhet-ev-utan-fogtak-el.htmlElfogtak egy 34 éves nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy még 1998-ban megölte és egy szeméttárolóba dobta újszülött gyermekét Székesfehérváron - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden. News--Agyhártyagyulladásba halt bele a magyar fotós, Telek Balázshttp://www.life.hu/news/20151006-agyhartyagyulladasba-halt-bele-a-magyar-fotos-telek-balazs.htmlTragikus hirtelenséggel hunyt el néhány hete Telek Balázs, híres magyar fotós. Akkor még csak azt lehetett tudni, hogy egy fertőzés okozta a halálát. Kiderült: agyhártyagyulladás végzett vele. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.