Legemlékezetesebb tévés élményéről mesélt Liptai Claudia

Forrás: Triumph -
televízió műsorvezető Tények Liptai Claudia Big Brother
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 tizennyolcadik születésnapja alkalmából Liptai Claudia elmesélte, mely műsorok és műsorvezetők a legemlékezetesebbek számára ebből a majd' két évtizedből.

A szép műsorvezető elárulta, hogy először is a Tények határozta meg a csatornát számára, de a legemlékezetesebb, a mélyvíz a Big Brother valóságshow volt, ahol először vezetett műsort Tillával.

Társkereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--Bebe: "Amit a zsűri néha elfelejt: nem kritizálni kéne..."http://www.life.hu/sztarok/20151005-bebe-esett-ki-a-sztarban-sztarbanbol.htmlLenyűgöző produkciója ellenére Bebének kellett vasárnap este távoznia a Sztárban sztár show-ból. Az énekes nem titkolta véleményét. TV + Sztárok--Alföldi Róbert hosszú időre elhagyja az országothttp://www.life.hu/sztarok/20151005-alfoldi-robert-hosszu-idore-elhagyja-magyarorszagot.htmlAlföldi Róbert közel háromnegyed évre elhagyja az országot, október elején megy el és májusban tér vissza – írja az Origo. TV + SztárokRTLKLUBZámbó Krisztián nem vett részt édesapja emlékkoncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-zambo-jimmy-emlekkoncertjen-fia-krisztian-nem-vett-reszt.htmlA fő attrakciónak számító fellépő, Zámbó Jimmy fia nélkül zajlott le a 24. Zámbó Jimmy Díjátadó Gála és Emlékkoncert.TV + Sztárok--Csodás produkciója ellenére kiesett a Sztárban sztárból Bebehttp://www.life.hu/sztarok/20151004-csodas-produkcioja-ellenere-kiesett-a-sztarban-sztarbol-bebe.htmlRengeteg nagyszerű produkciót láthattunk a TV2 Sztárban sztár című műsorának második adásában. Egy valakinek persze most is búcsúznia kellett. TV + Sztárok--Társkereső oldalon éltek vissza Iszak Eszti nevével és arcávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151005-tarskereso-oldalon-eletek-vissza-iszak-eszti-nevevel-radics-gigi-is-porul-jart-mar.htmlA Life.hu riportere Iszak Eszterrel, Radics Gigivel és Puskás Petivel arról beszélgetett, hogy mi a teendő akkor, ha a közösségi oldalakon kamuprofilokat hoznak létre a nevükben. Azt is elárulták, mi zavarja őket ezekben a legjobban.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.