"Bereczki átdugta a nyelvét?" - Így élték meg kiesésüket a Nyári lányok

Forrás: Facebook/Sztárban sztár -
Nyári Alíz Nyári Edit Sztárban sztár Nyári lányok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vasárnapi Sztárban sztár kiesői, a Nyári lányok a Life.hu riporterének árulták el, hogyan élik meg kiesésüket.

Nyári Edit és Alíz a híres leszbikus zenekart, a T.A.T.U.-t alakították a Sztárban sztár harmadik adásában. Még Bereczki Zoli is majdnem beszállt közéjük! Sajnos ez nem volt elég a nézőknek. Ők kapták a legkevesebb szavazatot, így távozniuk kellett a műsorból. A Life.hu riporterének elárulták, hogyan élik ezt meg.

Hoppá! Bereczki Zoli és Majka igen erősen tapadtak Liptai Claudiárahttp://www.life.hu/sztarok/20151012-bereczki-zoli-es-majka-tapadnak-liptai-claudiara-a-sztarba-sztar-adasa-elott.htmlA vasárnap esti Sztárban sztár előtt posztolt intim fotót magáról Liptai Claudia. A szép műsorvezető a kollégáihoz került igen közel egy szelfi erejéig. TV + Sztárok--Rajosan rappelt Tóth Gabihttp://www.life.hu/sztarok/20151011-toth-gabi-ll-juniorkent-rappelt.htmlLL Junior is végigbulizta Tóth Gabi produkcióját. Az énekesnő a Raggamoffin című slágert rappelte el kőkeményen. TV + Sztárok--Mi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-thttp://www.life.hu/sztarok/20151011-sharon-stone-57-evesen-is-nagyon-csinos.htmlEl sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején. TV + Sztárok--"Pelenkában" és műfenékkel nyomta Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csobot-adel-nicki-minajkent-a-sztarban-sztarban.htmlCsobot Adélról már csak egy dolgot hiányolt a Sztárban sztár zsűrije: a nagyobb feneket. TV + Sztárok--Zimány Linda még a repülőn sem bír magával: Csak úgy lövi a szelfikethttp://www.life.hu/sztarok/20151011-zimany-linda-repulon-szelfizik.htmlAzt sajnos nem tudjuk, hogy Kedves Ferenc kedvese hova és mi ügyben repült, de az tény, hogy részletesen dokumentálta az utat.TV + SztárokOrigoMi simán feleségül vennénk az 57 éves Sharon Stone-thttp://www.life.hu/sztarok/20151011-sharon-stone-57-evesen-is-nagyon-csinos.htmlEl sem hisszük, hogy Sharon Stone már közeledik a hatodik X-hez. Ugyanolyan csinos, mint az Elemi ösztön idején. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.