Hoppá! Zimány Linda és Kedves Ferenc családot alapítanak?

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
párkapcsolat családalapítás szerelem Amerika Zimány Linda költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A modell úgy döntött, lezárja amerikai karrierjét, hazaköltözik és a családalapításra koncentrál.

Zimány Linda még utoljára visszatér Amerikába mielőtt végleg megállapodik kedvese, Kedves Ferenc mellett mondta az RTL Klub 8:08 műsorában.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Úgy tervezem, hogy most már itthon folytatom az életemet. Szombaton utazom el, már el is kezdtem pakolászni. Próbálok minnél kevesebbett dolgot kivinni és sokkal többet hazahozni, azért is kell visszautaznom, mert három évet le kell zárnom. Vannak még lekötött munkáim, négy öt rendezvény. Harmincéves leszek jövőre, elkezdtem gondolkodni azon, hogy át kell fordítanom az életem, ebben közrejátszott, hogy lediplomáztam, és olyan lehetőségek adóttak, amik civilebbek, ezek pedig elővetületei egy olyan magánéletnek, ami gyerekkel és családdal jár" - mondta Linda.

Vajnáék élőben néznék meg Király Viktort a The Voice-ban http://www.life.hu/sztarok/20151012-vajna-timea-es-ferje-eloben-szeretnenek-szurkolni-kiraly-viktornak-a-dontoben.htmlA producer és gyönyörű felesége már tervezik az amerikai utat, hogy élőben drukkolhassanak Viktornak a fináléban. TV + Sztárok--"Bereczki átdugta a nyelvét?" - Így élték meg kiesésüket a Nyári lányokhttp://www.life.hu/sztarok/20151012-igy-elik-meg-a-nyari-lanyok-a-kiesesuket-a-sztarban-sztarbol.htmlA vasárnapi Sztárban sztár kiesői, a Nyári lányok a Life.hu riporterének árulták el, hogyan élik meg kiesésüket. TV + Sztárok--"Pelenkában" és műfenékkel nyomta Csobot Adélhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-csobot-adel-nicki-minajkent-a-sztarban-sztarban.htmlCsobot Adélról már csak egy dolgot hiányolt a Sztárban sztár zsűrije: a nagyobb feneket. TV + Sztárok--Azta! Világsztárok köszöntötték fel Palvin Barbit!http://www.life.hu/sztarok/20151011-vilagsztarok-koszontottek-fel-palvin-barbarat-az-instagramon.htmlAhogy a Life.hu is megírta, Palvin Barbara néhány napja ünnepelte 22. születésnapját - erről pedig világsztár ismerősei sem feledkeztek meg!TV + Sztárok--Senki nem akar beköltözni Lagzi Lajcsihozhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-lagzi-lajcsi-lakasait-senki-sem-veszi.htmlLagzi Lajcsi lakásainak értékesítése áll, annak ellenére, hogy az interneten hirdetik őket - tudta meg a Bors. TV + Sztárok--Beletörik Rácz Gergő nyelve a cseh szavakbahttp://www.life.hu/sztarok/20151010-beletorik-a-nyelve-racz-gergonek-a-cseh-szavakba-nehezen-tanulja-a-dalt-a-sztarban-sztar-adasara.htmlA „csehül áll” kifejezés duplán értelmet kap Rácz Gergőnél, aki vasárnap a középkorú Karel Gottot fogja megszemélyesíteni a Sztárban sztár adásában.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.