Zimány Linda új, milliárdos párja nem más, mint Kedves Ferenc

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
üzletember modell szerelem Zimány Linda Kedves Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, Zimány Linda milliomos üzletemberrel jár. Igaz, néhány éve már összehozták őket a lapok, de akkor Linda és Kedves Ferenc még csak jóismerősök voltak. Ma még jobbak. 

Zimány Linda évek óta rendszeresen mutatkozott Kedves Ferenc oldalán. Barátságról beszéltek, amin nem is lepődtünk meg különösebben, hisz a milliárdos korábbi barátnőivel, Bódi Sylvivel és Debreczeni Zitával is évekig szoros munkakapcsolatban állt Zimány a Cukormadaraknál. Júliusban a Balaton Soundon, amikor ismételten együtt láttuk őket, nem gondoltuk volna, hogy a barátság időközben szerelemmé alakult. Linda a napokban viszont bevallotta, hogy szorosabb kapcsolatba került Kedvessel.Elmondta, tisztában van vele, hogy közismert emberként a magánélete is érdekli az embereket. Szerették volna megelőzni a fél-információkra alapozott találgatásokat, ezért a Fókuszban beszéltek kapcsolatukról. Linda elárulta, most boldog és szerelmes, azt viszont leszögezték, hogy egyelőre nem beszélnek többet a kapcsolatukról.

A modellek a gyengéi Kedves Ferencnek

Nem Zimány Linda az első magyar modell, aki együtt járt Kedves Ferenccel. Az üzletember korábban Bódi Sylvi, majd Debreczeni Zita párja volt.
Vége! Dér Heni és vőlegénye szakítottakhttp://www.life.hu/intim/20150810-der-heni-enekesno-es-volegenye-vincze-gabor-futballedzo-szakitottak.htmlAz énekesnő és a futballedző szerelme elfáradt, nem tudnak tovább együtt élni. Intim--BRÉKING! Férjhez ment Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/intim/20150806-jennifer-aniston-es-justin-theroux-osszehazasodtak.htmlBár már nem egyszer lehetett arról olvasni, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux összeházasodtak, utólag mindig kiderült: csak kacsáról van szó. Mi azért most is gyanakszunk egy kicsit. IntimAFP4 év után szakított párjával Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/intim/20150718-szakitott-parjaval-karpati-rebeka-a-joban-rosszban-gyonyoru-sztarja.htmlVéget ért Kárpáti Rebeka és párja kapcsolata. A Jóban Rosszban szereplője, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese és Kazarján Deniel, az Appril Project táncosa 4 évig voltak együtt. Intim--"Zsuzsa nagyon jó emberismerő, okos, értelmes nő. Ezzel a csávóval biztos nem nyúl mellé!"http://www.life.hu/intim/20150716-hiressegek-bodi-guszti-es-margo-naray-tamas-gratulalnak-demcsak-zsuzsa-uj-kapcsolatahoz.htmlAhogy már írtunk róla, amióta megmutatta párját a nyilvánosságnak Demcsák Zsuzsa, azóta pletykálnak a férfiról. A műsorvezető azonban boldog és szerelmes, posztja alatt pedig számos híresség kíván neki sök örömet új kapcsolatában. IntimOrigoKasza Tibor: "Felkértek egy pornófilmre" http://www.life.hu/intim/20150706-pornofilmszerepre-hivtak-kasza-tibort.htmlMegdöbbentő felkérést kapott a Kasza! névadó házigazdája a minap. Vagy legalábbis azt állítja...Intim--Félpucér szelfivel provokál Kelemen Annahttp://www.life.hu/intim/20150616-felpucer-szelfivel-provokal-kelemen-anna.htmlAzt állítja, utálja, mégis csinálja. Mi pedig megmutatjuk. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.