A Life.hu szerkesztősége már testközelből élvezhette a szexi srácok táncát, nemrég  ugyanis ellátogattak hozzánk és megmutatták, milyen tehetségesek.

A Hungary's Got Talent szombati első adásában régi ismerősökre bukkantunk, így godoltunk egyet és kifagattuk a teheségkutató legszexisebb tánccsapatának, a Hot Men Dancenek a vezetőjét, Jackson Pietrot lányokról, ismerkedésről és karrierről.

Forrás: RTL Klub

Mióta van együtt ez a csapat, hogyan alakultatok meg, hogyan indult a karrieretek?

A csapat 2011-ben alakult. Kezdetben három fővel indultunk. Az egyik srác a csapatból felépített egy hölgyeknek szóló produkciót, megszerkesztette a reklámanyagát, majd ezt elküldte rengeteg szórakozóhelynek. Az elején nem kellettünk senkinek, nem tudták kik vagyunk, milyen a produkciónk, tetszünk-e majd a közönségnek, ráadásul egy csapatot mindig nehezebb eladni, mint egy szoló műsort. De kitartottunk! Megkaptuk az első meghívást. Nagyon örültünk és alig vártuk, hogy bizonyíthassunk. A közönségnek és a megrendelőnek egyaránt nagyon tetszett ez az új műfaj, majd futótűzként terjedt a hírünk szájról szájra.

Van köztetek olyan akinek van barátnője? Ha igen, hogyan viseli, hogy kiéhezett nők ostromolják a barátját?

Igen, van. A csapattagok nagy része az előadásokon ismerte meg barátnőjét, így a hölgyek tisztában voltak vele, mit vállalnak. Ezt munkaként fogjuk fel és ezt ők is tudják. Százszázalékos a bizalom a felek között.

Ezek szerint volt már olyan eset, hogy megtetszett a csapat tagjának egy lány, akinek éppen táncolt és szerelem lett belőle?

Igen, volt! A csapat Francisko-ja pontosan így ismerte meg mostani barátnőjét .

Forrás: RTL Klub

Ti hol ismerkedtek? Valamint, mit szól egy-egy lány lány, amikor megtudja, mi a foglalkozásotok?

A csapattagok többségének van polgári foglalkozása is, vagy épp tanul. Ezt csak kiegészítésként, hobbiként csináljuk. Ezzel a munkával vannak közös céljaink, de hosszú távon nem ezzel szeretnénk foglalkozni. Ismerkedni előadáson szoktunk, vagy internetes portálokon, vagy az edzőteremben, vagy az utcán, valamint buszon. Szóval ott, ahol épp szükségesnek érezzük. Az eddigi tapasztalataink alapján kivétel nélkül minden hölgynek tetszett a dolog amikor elmondtuk nekik a hétvégi programunkat. Általában a későbbiek folyamán kezd kicsit problémássá válni a helyzet, amikor már érzelmek is vannak. De ennek kezelésével is megbirkóztunk eddig.

Mire költenétek a nyereményt, ha ti nyernétek meg a Got Talentet?

A nyeremény felét mozgássérült gyerekek javára szeretnénk felajánlani a másik feléből pedig nagy álmunkat váltanánk valóra ami egy Las Vegas-i turné.