Lagzi Lajcsi kocsikkal is zsonglőrködött? Luxusterepjárói körül is áll a bál!

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub -
Galambos Lajos luxusadó Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapértesülések szerint Galambos Lajos őrizetbe vételekor a nyomozók öt gépjárművet, köztük több nagyon értékes luxusterepjárót foglaltak le a házaspár garázsában, illetve vittek el fedezetként. Lajcsi legutóbb kézzel írt levelet küldött a börtönből, most ügyvédje reagált az autókkal kapcsolatos vádakra.

A hatóságok szeptember 24-én öt nagy értékű gépjárművet foglaltak le Lajcsi garázsában - írja a Blikk. Ezek értéke a modellektől függően 8–25 millióig terjedhet.

Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Úgy tudni, a luxusterepjárók megléte csupán látszatgazdagság volt, ami nemcsak Lajcsi ismerőseit téveszthette meg, hanem a nyomozókat is, amikor szep­tember 24-én a négy márkás autót megpillantották a garázsban. A zenész ügyvédje reagált a lap értesüléseire:

– erősítette meg Berényi András. "Csakhogy ezekből a négy terepjáró bérautó, egy pedig céges jármű volt. Egyéb ingóságot a hatóság nem vett foglalás alá" - tette hozzá.

Lagzi Lajcsiék miatt fakadt sírva Bódi Margóhttp://www.life.hu/sztarok/20151013-bodi-margo-sirva-fakadt-lagzi-lajcsiek-miatt.htmlBódi Margóék jóban vannak a Galambos-családdal: a munkakapcsolaton túl családi rendezvényeken is összejártak. TV + Sztárok--Senki nem akar beköltözni Lagzi Lajcsihozhttp://www.life.hu/sztarok/20151011-lagzi-lajcsi-lakasait-senki-sem-veszi.htmlLagzi Lajcsi lakásainak értékesítése áll, annak ellenére, hogy az interneten hirdetik őket - tudta meg a Bors. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi mentette meg Pataky Attilát Jimmy-tőlhttp://www.life.hu/sztarok/20151008-lagzi-lajcsi-mentette-meg-pataky-attilat-jimmytol.htmlZenészvilágban közismert sztori: Lagzi Lajcsinak köszönhető, hogy Zámbó Jimmy és Pataky Attila nem tett kárt egymásban a miskolci Dáridó-turnén. TV + SztárokOrigo"Elszálltam egy kicsit" - Kiderült, Lagzi Lajcsi ügynök volt!http://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-ugynok-volt.htmlA Blikk nemrég indult sorozata újabb és újabb információkat hoz napvilágra a mulatóskirály, Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos életéről. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi új lemeze egyelőre nem kerül a boltokbahttp://www.life.hu/sztarok/20151007-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-mulatos-zenesz-uj-lemeze-egyelore-nem-kerul-a-boltokba.htmlA mulatós zenész legújabb albumát egy rendezvényen osztották ki, ám mielőtt a boltokba került volna, Lajcsi börtönbe került. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi neje: "Teljes mértékben hiszek a férjem ártatlanságában"http://www.life.hu/sztarok/20151004-lagzi-lajcsi-szabadon-engedett-neje-boglarka-teljes-mertekben-hisz-a-ferjem-artatlansagaban.htmlEzt mondta Lagzi Lajcsi felesége, aki legutóbbi interjúja során többször elsírta magát. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.