Sebestyén Balázs: "Imádnám, ha az anyámmal együtt énekelhetnék"

Forrás: RTL Klub -
Horgas Eszter Hungary's Got Talent Csuja Imre meztelen Kovács Patrícia imitátor tehetségkutató linczényi márkó RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hungary's Got Talent műsorvezetője, ismét nem bírt a vérével és a színfalak mögött, teljes átéléssel figyelte a tehetségkutató megdöbbentő produkcióit. Volt meztelenkedés és voltak hasonmások dögivel.

A szombati adás nagy része, a szerencsétlenkedő imitátorokról szólt, de ne szaladjunk ennyire előre. A műsor anya-fia, azaz Zsuzsa és Gábor duettjével kezdődött, akik már ismerősök voltak Sebestyén Balázsnak, hiszen pár éve, a Kód nevű műsorban éppen ő javasolta nekik, hogy énekeljenek együtt: „Imádnám, ha az anyámmal együtt énekelhetnék a színpadon"- jegyezte meg anno a műsorvezető, a páros pedig elgondolkodozz és jelentkezett a tehetségkutatóba. Nos, a hamis produkciót nem méltatnák, hiszen megtette azt a zsűri.

Forrás: RTL Klub

Természetesen, még ezután sem dőlhetünk hátra, azt várva, hogy szépen felépített előadásokban merülhet el tehetségre éhes tudatunk. Ugyanis jöttek sorban: David Guetta hasonmás, akinek Márkó a következőt mondta: "Látszik, hogy isteneadta tehetség vagy és Guettát is hoztad 99%-ban, épp csak az az egy százalék hiányzott, ami őt David Guettavá teszi" – nos szerintünk picit több is hiányzott, de a lényeg, hogy a srác nem menetelt tovább. Utána próbálkozott a már 14 műtéten átesett Michael Jackson imitátor, akin hiába végeztek el számtalan bevatakozást, Jacko mozgását nem tudták belevarázsolni a zsigereibe. Majd következett George Michael, akinek ez volt a „Last Chrismas" a zsűri véleménye szerint. Természetesen felbukkant Elvis Presley is, ám hiába öblögetett a hangjával, így sem kapott egyetlen pozitív visszajelzést sem.

Egy-két érdemre méltó produkció azért akadt. Az egyik, a táncos, Steve Kollar előadása volt, aki töklétes mozgással jelenítette meg a színpadon Terminátort. Őt tovább is jutatta a zsűri. „Egészen elképesztő ez a test, amivel rendelkezel és ahogy vele bánsz, volt egy perc, amikor azt hittem, az életben is, így jársz-kelsz" – mondta Kovács Patrícia.

Ha még nem lett vona elég a jóból, feltűnt az előzetesben, már beharangozott, meztelenkedő lány. Fábián Franciska, miközben szavalt lecsúsztatta magáról a ruhát, hogy még jobban demonstrálja versének mondanivalóját, azaz a fesztelenséget.

Forrás: RTLKLUB

A zsűri férfi tagjai az értékelésnél belesültek a mondanivalójukba a pőre nő láttán. Úgyhogy Patríciának kellett átvennie a szót: „Tök bírtam, mert meghökkentettél mindannyiunkat, tőlem kapsz egy nemet, de téged nem ez nem fog eltántorítani".

A kedvencünk az egyik legkreatívabb produkció volt, amit a Dirty Led Light Crew tánccsoport adott elő. A tizedmásodpercnyi pontossággal kitalált korreográfiaban, egyetlen apró hiba sem megengedett, mert a táncosokon világító ledeket, egy szoftver irányítja, ami másodpercnyi csúszást sem enged meg a táncosoknak. „Úgy néztelek titeket, mintha újra három éves gyerek lennék" – mondta Horgas Eszter.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.