14 műtét után lett tökéletes Michael Jackson-hasonmás a magyar férfi

Forrás: RTL Klub -
Hungary's Got Talent műtét utánzás Michael Jackson imitátor RTL Klub Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Darvai Károly 14 éves kora óta Michael Jackson-imitátorként keresi a kenyerét. Most pedig a Hungary's Got Talent színpadán is megmutatja tudását.

Károly hároméves korában kezdett rajongani a világsztárért. Hétéves korában pedig már a színpadon állt, mint Jacko-imitátor.

Forrás: RTL Klub

„Természetesen akkor még csak a jelmezem idézte meg külsőségekben Jackot" – árulta el a fiatal előadóművész, aki 14 éves kora óta él az imitálásból. Körülbelül ekkor döntött úgy, hogy idővel megműtteti az arcát. „2008 februárjában operáltak meg először: az orromat és a fülemet. Jelenleg 14 műtéten vagyok túl, de még több van hátra. Ezek kisebb műtétek, altatásos beavatkozások, egy hónapos gyógyulási idővel."

Fiatal kora ellenére Károly már számos nagyvárosban fellépett szerte a világban, így New Yorkban, Las Vegasban, Los Angelesben, Londonban, de van ügynöksége Dubaiban is. „Jelenleg együtt dolgozok Jackson egykori háttértáncosával. Nemrég itt volt Budapesten, csináltunk együtt egy dance-weekenedet és a tervek szerint jövő évtől Brazíliában dolgozunk majd együtt."

Forrás: RTL Klub

Károlynak olyan ritka szerencsében volt része 2002-ben, ami kevés rajongónak adatott meg Jackson munkássága alatt. „Egy díjkiosztón voltam Berlinben, a tömegben Jacko-jelmezben várakoztam. Ő kiszúrt a tömegből engem és még két magyar lányt, és azt mondta, hogy beszélgethetünk vele a szállodai szobájában. 20 percet töltöttünk ott vele és a kisfiával. Nagyon közvetlen volt, mint egy hétköznapi családapa. Átlagos dolgokról beszélgettünk."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.