Közel 3 éve fut töretlen népszerűséggel az Éjjel - Nappal Budapest című sorozat az RTL Klubon. Az ÉNB egyik legismertebb szereplője Lali, a göndör hajú mókamester, akit sokan félreismernek.
"Tudom, hogy sokan azt hiszik, mindent csak a hírnévért, a szereplésért csinálok. Nem mondom, hogy korábban nem csináltam fura dolgokat, hogy felfigyeljenek rám, ma már azonban lehiggadtam."-kezdte az RTL Klub sztárja.
"2013-tól hihetetlen dolgok történtek velem, rengeteg kalandot éltem meg, ennek nagy részét a nézők is láthatták." 1 év alatt már közel 10 millióan látták Lali videoklipjét, és könyve is megjelent. Lali sokszor el sem hiszi, hogy mindez vele történik. 
Forrás: RTL

"De, amire a legbüszkébb vagyok, az az, hogy a közel 3 év alatt nem változott a kapcsolatom azokkal, akikkel elkezdtük az Éjjel-Nappalt" - mondta a srác, aki már az elején összebarátkozott Gabival, Joe-val, Marcival és a többiekkel és ez a barátság csak mélyült.
"Szólnak, ha hülye vagyok, lerángatnak a földre, ha el vagyok szállva, hiányoznak, ha nincsenek velem. Gábor, például, 2 hónapig nem forgatott velünk, nélküle nem voltam az igazi, de most már visszatért, így ismét együtt űzzük-hajtjuk."- fejezte be mosolyogva Lali.