Megcsonkította a kisfiút, mert az nem hagyta őt aludni

szomszéd brutális kegyetlenség kisfiú rendőrség támadás kés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nő nem tudott pihenni a szomszédban játszó gyerek miatt, ezért szörnyű dolgot művelt. Tettéért valószínűleg jó hosszú időre rács mögé kerül. 

Tao Liu a család egyik szobájában próbált aludni, amikor átjött a szomszédban lakó Hsziaoming. A kisfiú, bár nem akart rosszat, és csak játékra szerette volna invitálni a nőt, az nem volt kíváncsi a gyerekre, és felszólította, hogy hagyja el a szobát. A fiú nem tett eleget a kérésnek, így Tao borzalmas dolgot tett: egy konyhakéssel megvágta Hsziaoming arcát, levágta több ujját és a nemi szervét is, majd magára hagyta a vérben fekvő csöppséget - írja a brit Metro.

Forrás: Thinkstock

Az őrült nőt rögtön letartoztatták, és akár 10 év börtönt is kaphat a tettért. A levágott testrészeket később megtalálták, és a gyereket rögtön a csangsai kórházba szállították. A fiút jelenleg is ott ápolják súlyos sérülésekkel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.