A rendőrség őrizetbe vett két tizenévest Delhiben, akiket azzal vádolnak, hogy brutálisan megerőszakoltak egy két és fél éves kislányt. Még aznap három férfi megerőszakolt egy ötéves kislányt az indiai fővárosban. 

A két és fél éves kislányt két motorral érkező férfi rabolta el az otthona elől. Három órával később egy közeli parkban találták meg az eszméletlen gyereket a szomszédok egy közeli parkban. A másik támadás a város keleti részén történt, ahol három férfi egy ötéves kislányt erőszakolt meg többször is, miután elcsalták egy szomszéd házából. Rettenetesen vérzett, és a súlyos belső sérülések mellett harapásnyomok borították az egész testét. A vizsgálatok szerint legalább egyszer megerőszakolták. Szombaton műtötték. Mindkét kisgyermek túl van az életveszélyen.

Indiai kislány áll egy sínpár közepén Újdelhi szegények lakta negyedében. Öt nappal korábban a környéken megerőszakoltak egy négyéves kislányt. A gyermeket a vasúti síneken találták megForrás: MTI/EPA/Radzsat Gupta
Az utóbbi időben sorozatosan követnek el brutális bűncselekményeket egészen kicsi gyerekek ellen. A nemi erőszak azonban még mindig szinte mindennapos, és az utóbbi időben egészen kicsi gyerekek is vannak az áldozatok között. A múlt héten egy négyéves kislányt erőszakoltak meg Delhiben, pénteken pedig egy öt, valamint egy két és fél évest – számolt be az esetről a BBC nyomán az Origó.