Megdöbbentő! Lelkésznek tanul a móri mészárlás elítéltje

Forrás: MTI -
mészárlás mészáros teológia lelkész Weiszdorn Róbert móri mészárlás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő dolgot vett a fejébe a móri mészárlásért elítélt Weiszdorn Róbert, aki teológiát tanul, és azt határozta el, hogy börtönlelkész lesz belőle. 

Weiszdorn Róbert életfogytiglani fegyházbüntetését tölti, a börtönben már a gimnáziumot is kijárta, kitűnőre érettségizett és idén egy rangos felsőoktatási intézmény hittudományi szakára is felvették, ahol teológiát, vagyis vallástant tanul. A Blikk szerint a célja ugyanis az, hogy börtönlelkész lehessen és segítsen sorstársainak megtalálni az Istenhez vezető utat.

Forrás: MTI

A móri mészárlás elítéltjéhez úgy járnak be az oktatók a fegyházba, hogy felkészíthessék a vizsgáira. "Szorgalmazom a tanulását, segíthet, hogy feldolgozza a szörnyű bűncselekményt, és célt adjon életének" – mondta a lapnak Lichy József, Weiszdorn ügyvédje.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.