Esni fog a hosszú hétvégén? Nézd meg, milyen időre számíthatsz

Forrás: Thinkstock -
csapadék időjárás-jelentés napsütés időjárás hosszú hétvége kirándulóidő október 23. előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírünk van azoknak, akik valamilyen szabadtéri programot néztek ki maguknak a háromnapos hétvégére: az előrejelzés szerint csapadék nem lesz, helyette azonban rengeteg napsütésben lehet részünk.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint pénteken ködös reggelre ébredhetünk, később azonban változóan felhős idő várható többórás napsütéssel. Helyenként előfordulhat kisebb zápor, zivatar. A legmagasabb hőmérséklet 11 és 15 fok között alakul, éjszaka 1 és 7 fok közé hűl a levegő.

Forrás: Thinkstock

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű, kivéve az ország északkeleti részét. A minimum hőmérséklet 1 és 6 fok között várható, napközben 12 és 16 fokig melegszik a levegő. Vasárnap is marad a gyengén felhős idő, esőre azonban továbbra sem kell számítanunk. A hőmérséklet is hasonlóan alakul a szombati naphoz: 12 és 16 fok közötti maximumot mérhetünk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.