Azonosították a kislányt, akinek csontjaira azt hitték, Madeleine McCanné

Forrás: Facebook/In memory of Khandalyce Kiara Pearce and Karlie Jade Pearce-Stevenson -
Madeleine bőrönd csontok eltűnt kislány
Júliusban bukkantak a rendőrök egy ausztráliai bozótban arra az utazótáskára, amelyben babatakarót és egy kislány csontjait találták. Sokáig azt hitték, Madeleine McCann maradványaira bukkantak. Mostanra azonosították csak Khandalyce Kiara Pearce testét.

Egy bőröndbe dobva találtak rá egy kislány földi maradványaira egy dél-ausztráliai bozótban. Azt gondolták, a 2007-ben eltűnt Madeleine McCann csontjaira bukkanhattak, de a rendőrség megállapította, hogy nem.

Forrás: Facebook/In memory of Khandalyce Kiara Pearce and Karlie Jade Pearce-Stevenson

Az ausztrál rendőrök szerint a csontok egy szőke kislány maradványai, aki 2007-ben halt meg. Khandalyce Pearce kétévesen tűnt el édesanyjával együtt, akinek 2010-ben akadtak rá csontjaira. Az anya holtteste nagyjából 1200 kilométerre volt lányáétól. Nagy erőkkel nyomoznak, hogy ki ölhette meg a nőt és a gyereket.

Halloweeni dekorációnak hitték a nő kerítésén lógó holtestethttp://www.life.hu/news/20151016-halloweeni-dekoracionak-hittek-a-no-keritesen-logo-holttestet.htmlEgy kerítésről lógó holttestet fedeztek fel a járókelők Ohióban. Kiderült, nem bizarr Halloween-dekorációra bukkantak, hanem tényleg egy halott nőre. News--Egy diák meghalt, hatan megsérültek a gólyabáli lövöldözésbenhttp://www.life.hu/news/20151015-lovoldoztek-egy-golyabalon-lengyelorszagban.htmlEgy diák meghalt, hatan megsérültek csütörtökre virradó éjjel az északnyugat-lengyelországi Bygdoszcz vajdasági székváros egyik főiskolájának gólyabálján, amelyen pánik tört ki - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió. News--Rejtélyes lezuhant gépre és emberi maradványokra bukkant egy kisfiúhttp://www.life.hu/news/20151014-rejtelyes-lezuhant-gepre-es-emberi-maradvanyokra-bukkant-egy-kisfiu.htmlEgy 13 éves fiú talált rá egy repülőgép roncsaira Sugbay szigetén. Úgy sejtették, az eltűnt maláj gép darabjai azok, de a hatóságok kételkedtek. A fiú elképesztő részleteket mondott a sajtónak. News--Bébipatkány került a bébispenót közé a népszerű gyorsétterem szendvicsébenhttp://www.life.hu/news/20151014-bebipatkany-a-bebispenotban-a-nepszeru-gyorsetterem-szendvicseben.htmlEgy kis extra meglepetéssel szolgált egy oregoni Subway étterem. Az extra adag bébispenótba extra adag bébipatkány is került. NewsThinkstockTömegközlekednél? Ma inkább gyalogolj - Korlátozott a forgalom Budapestenhttp://www.life.hu/news/20151011-korlatozott-a-forgalom-budapesten-a-sportrendezvenyek-miatt.htmlJelentős forgalomkorlátozásokra kell ma számítani a fővárosban és módosul sok közösségi közlekedési járat menetrendje is a 30. Spar Budapest Maraton Fesztivál és a lánchídi kerékpáros felvonulás miatt. News--Százszor verte össze barátnőjét a tarnazsadányi férfihttp://www.life.hu/news/20151012-szazszor-verte-ossze-baratnojet-negy-ev-alatt.htmlSúlyos testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást egy 24 éves tarnazsadányi férfi ellen. Az információk szerint fémcsővel verte élettársát.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.