Az Omega dobosa életet mentett a karamboljával

Forrás: Facebook/Omega/Kertész Kornél -
Debreczeni Ferenc Karambol Omega (együttes) várandós autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Ferenc a minap egy piroson átszáguldó autóssal ütközött, ami ha nem történik meg, akkor a jármű elsodor egy várandós asszonyt. Bár a zenész autóján több milliós kár keletkezett, ő nem bánja, hiszen életet menthetett. 

A legendás dobos szerencsére nem sérült meg a balesetben, de még mindig a történtek hatása alatt van. Elmondása szerint élete végéig hálás lesz a sorsnak, hogy nem lett komolyabb baj. Az autót mindössze két hete vette, így amíg nem javítják meg, kénytelen volt bérelni egy másik járművet – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Omega/Kertész Kornél

"Azt hittem, álmodom, amikor a légzsák megjelent előttem, akár egy nagy fehér melltartó. De sajnos a valóság volt! – mondta Ciki, aki úgy véli, ha nem abban a pillanatban, és nem ott halad szabályosan a Városmajor utcában a Hűvösvölgyi út felé, akkor biztosan tragédia történt volna, ugyanis a vele ütköző autó nagy sebességgel éppen a zebra felé kanyarodott. – Nekem zöldet mutatott a lámpa, amikor váratlanul, majdnem szemben velem, enyhén balról belém rohant egy másik személyautó. Ha elrántom a kormányt, akkor a szabálytalan sofőr elkaszálja a zebrán szabályosan áthaladó kismamát. A baleset után pár perccel éppen arra jött egy rendőrautó. Két és fél órán keresztül helyszíneltek a szakadó esőben. A szabálytalanul vezető fiatalember elismerte a felelősségét, nem vitatta, hogy ő a hunyó, de a terhes asszonyka sokkot kapott, így mentőt kellett hozzá hívni" - mesélte a 67 éves zenész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.