Drámai! Meglőtték a Fradi biztonsági főnökét

Forrás: Thinkstock -
fegyver lövés sérülés mellkas viszály veszekedés Fradi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gumilövedékes fegyverrel lőtték mellkason a Fradi biztonsági főnökét, aki kúszva próbált menekülni a helyszínről. 

A Blikk információi szerint a lövés a Fradi korábbi biztonsági főnöke, Sz. Ferenc otthonában dördült el még szerdán, a golyó pedig F. Pált találta el. Állítólag a két férfi kapcsolata korábban baráti volt, akkor romlott meg, amikor Sz. Ferenc kirúgása miatt F. Pált nevezték meg utódjául.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

A két férfi Sz. Ferenc lakásában tartózkodott, amikor eldördült a lövés: a gumilövedékes fegyverből kilőtt golyó mellkason találta F. Pált, aki állítólag kúszva vonszolta ki magát a XVIII. kerületi ház mellett parkoló autójába, és értesítette a hatóságokat.

"2015. október 21-én 20 óra 26 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy Budapesten a XVIII., Bója utcában hangoskodás és dulakodás van. A BRFK XVIII. kerületi rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 42 éves budapesti lakossal szemben" – közölte a Blikk megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.