Vonat elé lökte 11 éves gyermekét egy német nő

Forrás: Rusznyák Balázs -
vasútállomás kisfiú Hamburg baleset vonat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 31 éves anya az egyik pillanatban még nyugodtan várakozott a szerelvényre, majd egyszer csak hisztiroham tört rá, és a sínek közé lökte a fiát. A gyereknek egy hajszálon múlott az élete.

A hamburgi vasútállomáson várakozók már csak arra lettek figyelmesek, hogy a nő sikoltozni kezd, és a gyerek a száguldó vonat alá kerül. A járművezető ugyan próbált lefékezni, de a fiú így is életveszélyes sérüléseket szerzett. A kiérkező mentősök 40 peren át küzdöttek, mire sikerült kiszabadítani a gyereket a kerekek alól. Bár csodával határos módon túlélte a balesetet, a lába több helyen is eltört. Az anyát végül elkapták a rendőrök - írja a Sky News.

Illusztárció Forrás: Rusznyák Balázs

A sérült Leont egy hamburgi kórházban ápolják, és a hírek szerint az egyik lábát amputálni kellet, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. Az anyát a pszichiátriára szállították, és jelenleg is vizsgálják. Az egyik szemtanú elmondása szerint az egész jelenet néhány másodperc alatt zajlott le, és félelmetes volt.

Elhunyt az NBA-csúcstartó kosáredző, Phil Saundershttp://www.life.hu/news/20151025-elhunyt-az-nba-csucstarto-kosaredzo-phil-saunders.htmlHatvanéves korában elhunyt Phil Saunders, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban szereplő Minnesota Timberwolves vezetőedzője.NewsAFPMeghalt Maureen O'Hara színésznőhttp://www.life.hu/news/20151025-meghalt-maureen-o-hara-szineszno.htmlKilencvenöt éves korában szombaton elhunyt Maureen O'Hara ír származású amerikai színésznő. NewsOrigoMeghalt a lány, aki annak idején elrabolta David Beckham szívéthttp://www.life.hu/news/20151024-kirsty-howard-a-lany-aki-elrabolta-david-beckham-szivet-meghalt.htmlRajta kívül csupán egy ember van a világon, aki ebben a ritka szívbetegsében szenved. Az orvosok néhány hetet jósoltak neki négyévesen, de ő évekig kitartott. Kristy Howard, aki David Beckham szívét is elrabolta kislányként, 20 évesen halt meg ma hajnalban. News--Napsütéses, de fagyos napok jönnekhttp://www.life.hu/news/20151026-az-idojaras-elorejelzes-szerint-napos-de-fagyos-napok-jonnek.htmlA héten több helyen fagypont alatti hőmérsékletre ébredhetünk reggelente, napközben pedig 10 és 17 fok között alakul a maximum. News--Friderikusz: "Réka, tudja, hogy időnként irritálják a közeget?"http://www.life.hu/sztarok/20151026-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-kerdore-vonta-rubint-rekat.htmlFriderikusz Sándor a közösségi oldalakra feltöltött, luxustárgyakról készült képek kapcsán tette fel a kérdést vendégének. "Milyen életfilozófia az, amely a vagyonát teszi ki a kirakatba?" TV + Sztárok--Gesztesi Károly megsértette Hujber Ferencet?http://www.life.hu/sztarok/20151026-gesztesi-karoly-szerencsetlen-beszolasaval-megsertette-hujber-ferencet.htmlGesztesi Károly igen szerencsétlen kijelentést tett a napokban, ezzel pedig vélhetően megsértette kollégáját, Hujber Ferencet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.