Zimány Linda erdőtündér lett?

Forrás: Instagram/Zimány Linda -
tök dekoltázs sütőtök Zimány Linda tündér levél Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zöld levelekbe burkololta tökéletes dekoltázsát a modell, sőt még egy fejpánttal is meglepte magát.

Zimány Linda Halloween lázban ég, nemrég hatamas tökök között, szexi minisortban mosolygott, most pedig tökleveleket pattintott magára és úgy festett, mint egy erdőtündér. Hiába neki bármi jól áll, és már azt sem mondhatja, hogy ő egy árva levelet sem kap, hiszen úgy zöldell, mint egy fa.

Forrás: Instagram/Zimány Linda
Gallusz Niki: A párom szülei nem minősítenek, hanem elfogadnak minkethttp://www.life.hu/sztarok/20151026--gallusz-niki-vallomasa-szinhazrol-onallo-estrol-kapcsolatarol.htmlA popslágerekkel ismertté vált Gallusz Nikolett mindig is kissé különcnek számított. A színésznő nem elégedett meg a Madách Színház legendás szerepeivel, önálló estet állított színpadra. Szirtes Tamás nem véletlenül titulálta szabad személyiségnek, akiben különböző lények bujkálnak. TV + Sztárok--Cinthya Dictator új frizurát villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20151026-cinthya-dictator-fotoslany-varga-viktor-enekes-exe-uj-frizurat-villantott.htmlGöndörített hajjal pózolt a fotóslány, akinek remekül áll az új séró. TV + Sztárok--Majka: „Liptai elvesztette a kontrollt"http://www.life.hu/sztarok/20151026-majka-rapper-szerint-liptai-claudia-a-tv2-sztarban-sztar-zsuritagja-elvesztette-a-kontrollt.htmlLiptai Claudia és Majka nem bírtak magukkal a Sztárban sztár Afterparty műsorában, ami hatalmas nevetésbe fulladt.TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huFelrobbant az internet - Lovasi Andrást alázta a Sztárban sztár zsűrijehttp://www.life.hu/sztarok/20151026-lovasi-andrast-kritizalta-a-sztarban-sztar-zsurije.htmlA TV2 Sztárban sztárja adásában Tóth Gabi ezúttal Lovasi András bőrébe bújt. A zsűritagok meg is ragadták az alkalmat, hogy a zenészt savazzák egy kicsit, egyedül Liptai Claudia vette védelmébe, mondván, Lovasi százezrek idolja, ráadásul jó pasi. TV + Sztárok--Smink nélkül a büfés bácsi sem ismeri fel Rubint Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20151025-rubint-reka-volt-friderikusz-sandor-vendege.htmlFriderikusz Sándor azt kérdezte Rubint Rékától, mindig ilyen kifogástalan külsővel lehet-e látni. Réka erre elmesélt egy vicces történetet. TV + SztárokOrigoFélbeszakadt az Összezárva Friderikusszal forgatásahttp://www.life.hu/sztarok/20151026-felbeszakadt-az-osszezarva-friderikusszal-forgatasa-a-tv2-arpa-attila-otthagyta-a-studiot.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor történetében először történt olyan, hogy a vendég felállt és hazament. Árpa Attila így tett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.