Hungary's Got Talent szexi pasi edzés RTL Klub kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szombati Hungary's Got Talentben mutatkoznak be a Bartendaz csapat tagjai a hölgynézők legnagyobb örömére.

A fiúk a saját testsúlyos edzésben hisznek, és ezt az edzésformát művelik hosszú évek óta. Az RTL Klub showjába is egy ilyen produkcióval érkeznek, és ha jól tippelünk, az ajánlóban elővillanó kockahasak is hozzájuk tartoznak.

Forrás: RTL Klub

„Az amerikai Bartendaz csapat New Yorkban alakult 2003-ban" – meséli a csapatvezető Radányi Nobret, aki 2007-ben találkozott először a saját testsúlyos edzésmódszerrel. „Ott azt láttam, hogy a sárcok a testedzést szabad tereken végezték, saját testsúlyukat felhasználva ellenállásként. Párhuzamosan elindult egy mozgalom, amely a természetes gyakorlatokban és a csapathoz való tartozásban a bűnmegelőzés egy eszközét látta."

Forrás: RTL Klub

A Bartendaz Hungary 2014-ben alakult, a fiúk szombaton a Got Talent válogatóadásában is bemutatkoznak majd. „Naponta edzem, hiszen ez a hivatásom, ezzel foglalkozom" – folytatta Norbert. „Nem bírom nézni, ha rosszul edzenek az emberek körülöttem, szívesen segítek bárkinek, hogy helyesen végezze a gyakorlatokat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.