A szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. 

"Hiába vetette fel, hogy majd ö megragasztja pillanatragasztóval... Nos, nem volt mit tenni, ahelyett, hogy velem találkozott volna a kapunál és felszállt volna a Miami felé tartó gépre, vett egy repjegyet és Németország felé vette az irányt. 3 munkanap és kész lesz az új útlevél és már jöhet is utánam. Szóval én most egyedül repülök Nicaragua felé... Egy olyan országba, ahol eddig sosem jártam." - írta Sylvi a közösségi oldalán, majd folytatta: 

"Nos, azt mondják semmi sem történik véletlenül... Mindenesetre az vicces és elgondolkodtató, hogy milyen nagy hatalma van egy kis darabmüanyagnak... A lapra gondolok, ami kiesett Janni útleveléböl. Egy ilyen kis akármi képes megakadályozni egy lányt, aki követi az álmait... Bár csak rövid idöre, mert ezt az örült kanári-szigeteki nöszemélyt semmi nem tartja vissza, hogy csatlakozzon hozzám!"

Sylvi és barátnője, JanniForrás: Instagram/Bódi Sylvi