Bódi Sylvi barátnőjét nem engedték fel a repülőgépre

Forrás: Instagram/Bódi Sylvi -
útlevél Bódi Sylvi repülőgép London Miami Nicaragua
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szuperszexi szörfös lány, egykori glammodell ezúttal egy barátnőjével készült Nicaraguába, ám a lányt nem engedték fel a repülőgépre, mert az útleveléből kipottyant egy lap. 

"Hiába vetette fel, hogy majd ö megragasztja pillanatragasztóval... Nos, nem volt mit tenni, ahelyett, hogy velem találkozott volna a kapunál és felszállt volna a Miami felé tartó gépre, vett egy repjegyet és Németország felé vette az irányt. 3 munkanap és kész lesz az új útlevél és már jöhet is utánam. Szóval én most egyedül repülök Nicaragua felé... Egy olyan országba, ahol eddig sosem jártam." - írta Sylvi a közösségi oldalán, majd folytatta:

"Nos, azt mondják semmi sem történik véletlenül... Mindenesetre az vicces és elgondolkodtató, hogy milyen nagy hatalma van egy kis darabmüanyagnak... A lapra gondolok, ami kiesett Janni útleveléböl. Egy ilyen kis akármi képes megakadályozni egy lányt, aki követi az álmait... Bár csak rövid idöre, mert ezt az örült kanári-szigeteki nöszemélyt semmi nem tartja vissza, hogy csatlakozzon hozzám!"

Sylvi és barátnője, Janni Forrás: Instagram/Bódi Sylvi

Halott édesanyjával beszélt Győzike a tévéstúdióban - sokkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-halott-edesanyjaval-beszelt-gyozike-a-tevestudioban-sokkot-kapott-a-frizbi-musoraban.htmlGyőzike volt a vendége Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban. A showman halott édesanyja szellemét idézte meg egy szellemidéző segítségével.TV + SztárokOrigoCinthya Dictator besokallt: elhagyja az országot - és nem is tervezi a visszatérésthttp://www.life.hu/sztarok/20151031-cinthya-dictator-elhagyja-az-orszagot-es-nem-is-tervezi-a-visszaterest.htmlCinthya Dictator besokallt. Úgy döntött, szüksége van egy kis környezetváltozásra és szerete egy időre eltűnni a média kereszttüzéből is.TV + SztárokOrigoBotrány! A tévében pocskondiázták Horgas Esztert: "Ki a f...om ez a k...rva?"http://www.life.hu/sztarok/20151031-botrany-a-teveben-pocskondiaztak-horgas-esztert-ki-a-f-om-ez-a-k-rva-kerdezte-a-hungarys-got.htmlObszcén szavakkal illette egy versenyző a zsűri egyik tagját, Horgas Esztert a Hungary's Got Talent tehetségkutató műsorban. TV + Sztárok--Apró lábak topognak Bódi Sylvi cicijén: Ő a világ legszerencsésebbike!http://www.life.hu/sztarok/20151030-bodi-sylvi-bikinis-fotoja-kutyaval.htmlBódi Sylvi már megint irtó dögös fotót posztolt az óceánpartról. Megmutatta újdonsült kis barátját is, aki egy zabálnivalóan édes kutya. TV + Sztárok--Elolvadunk! Kiskori képet posztolt magáról Adelehttp://www.life.hu/sztarok/20151030-adele-enekesno-kiskori-kepet-posztolt-magarol.htmlAz énekesnő is beállt a „Throwback Thursday” (#TBT), vagyis a „Visszatekintő csütörtök” képet posztoló sztárok közé – aminek mi kifejezetten örülünk.TV + Sztárok--Kész, eldőlt: Brad Pitt kísértetiesen hasonlít Robert Redfordrahttp://www.life.hu/sztarok/20151030-brad-pitt-szinesz-es-robert-redford-szinesz-hasonlitanak-egymasra.htmlAz 51 éves színész lett a V magazin legújabb számának címlapfiúja, akiről ennek örömére rengeteg kép készült a lap hasábjaira. Mi pedig ismét rácsodálkoztunk, hogy az idő múlásával egyre redfordosabbá válik Angelina Jolie jóképű férje. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.