Eltűnt a fiatal dunaföldvári fiú! Autóját a Duna partján találták meg

Forrás: Facebook -
Dunaföldvár eltűnt fiú telefon autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Autójában még a kulcs is benne volt, egyik pillanatról a másikra tűnt el Hegedűs Gábor, vagy ahogy becézik, Hege október 30-án hajnalban.

A 22 éves fia­talt gőzerővel keresi a családja, ám egyelőre a fiú még nem került elő. A család a nyomozók segítsége mellett az egész ország segítségét kéri. „Nagyon aggódunk érte, hiszen abszolút nem jellemző rá, hogy eltűnik egy szó nélkül” – mondta a Blikknek Hegedűs István, Gábor bátyja.

Forrás: Facebook

A családja szerint a fiú barátságos, életvi­dám, minden­kivel megtalálja a közös han­got. A Face­bookon is több mint négyezer is­me­rő­se van, a család kizárja az öngyilkos­ság gondolatát. „Gyakran járnak a fiatalok a Duna-partra kocsival, itt beszélgetnek. A testvérem autóját is itt találtuk meg, nyitva, még a forgalmi is benne volt. Így nem hisszük, hogy messzire ment volna” – találgat István.

Gábor telefonja ki van kapcsolva, így egyelőre nem biztos, hogy be tudják mérni, hol lehet. A közösségi oldalon a fiú azt írta egyik ismerősének, hogy csütörtökön lesz utoljára elérhető. A család nem tudja ezt egyelőre mire vélni, ám úgy tűnik, van remény.

„Egyik ismerősünk látta, amint az öcsém egy másik autó­ba átül. A nyomozók már tudják, kié a kocsi, így talán ez nyomra vezeti majd őket” – tudta meg a lap Istvántól, aki arra kéri öccsét, hogy mihamarabb adjon életjelet magáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.