Autójában még a kulcs is benne volt, egyik pillanatról a másikra tűnt el Hegedűs Gábor, vagy ahogy becézik, Hege október 30-án hajnalban.

A 22 éves fia­talt gőzerővel keresi a családja, ám egyelőre a fiú még nem került elő. A család a nyomozók segítsége mellett az egész ország segítségét kéri. „Nagyon aggódunk érte, hiszen abszolút nem jellemző rá, hogy eltűnik egy szó nélkül” – mondta a Blikknek Hegedűs István, Gábor bátyja.

Forrás: Facebook

A családja szerint a fiú barátságos, életvi­dám, minden­kivel megtalálja a közös han­got. A Face­bookon is több mint négyezer is­me­rő­se van, a család kizárja az öngyilkos­ság gondolatát.  „Gyakran járnak a fiatalok a Duna-partra kocsival, itt beszélgetnek. A testvérem autóját is itt találtuk meg, nyitva, még a forgalmi is benne volt. Így nem hisszük, hogy messzire ment volna” – találgat István.

Gábor telefonja ki van kapcsolva, így egyelőre nem biztos, hogy be tudják mérni, hol lehet. A közösségi oldalon a fiú azt írta egyik ismerősének, hogy csütörtökön lesz utoljára elérhető. A család nem tudja ezt egyelőre mire vélni, ám úgy tűnik, van remény.

„Egyik ismerősünk látta, amint az öcsém egy másik autó­ba átül. A nyomozók már tudják, kié a kocsi, így talán ez nyomra vezeti majd őket” – tudta meg a lap Istvántól, aki arra kéri öccsét, hogy mihamarabb adjon életjelet magáról.