Kobak nélkül lovagolt a 89 éves Erzsébet királynő

Forrás: AFP/Leon Neal -
sisak kobak Erzsébet királynő viselés sportolás Windsor biztonság lovaglás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Biztonság ide vagy oda, jó oka van rá a brit uralkodónak, amiért hanyagolja a sisak viselését lovaglás közben.

Hamarosan 90 éves lesz Erzsébet királynő, ám még ez sem állíthatja meg abban, hogy hódoljon egyik kedvenc időtöltésének, a lovaglásnak. A 89 éves uralkodónő Windsorban pattant nyeregbe kísérőjével, kobakot azonban a jelek szerint továbbra sem szeret hordani - a képekért kattints ide!

Forrás: AFP/Leon Neal

II. Erzsébet, a színek királynője

Történelmi mérföldkőhöz érkezik ma az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis szeptember 9-én átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia rekordját: mostantól ő a birodalom leghosszabb ideig regnáló uralkodója. A királynő nem lett olyan divatikon, mint a néhai Diana hercegnő vagy a britek új kedvence, Katalin, színes öltözékei és kalapjai azonban ikonikusak lettek. Most bebizonyítjuk, hogy nála kevés uralkodónak van színesebb ruhatára: a cikkért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.