Báránypuki túltengés miatt kényszerleszállást hajtott végre egy repülő

Forrás: Thinkstock -
bárány repülőgép kényszerleszállás puki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kényszerleszállást kellett végrehajtania a Singapore Airlines egyik teherszállító járatának Indonéziában. Ennek oka elég gázos.

A Boeing 747-esen szállított bárányok által termelt metángáz miatt kényszerleszállást hajtot végre egy repülőgép.

Forrás: Thinkstock

A repülőgépen 2100 bárányt szállítottak még október végén Sydneyből Kuala Lumpurba, amikor bekapcsolt a tűzjelző rendszer. A gép pilótái a jelzés után Denpasarban szálltak le, a szakemberek átvizsgálták a gépet, de tűznek semmilyen nyomát nem találták. Megállapították ugyanakkor, hogy a tűzjelző a bárányok által termelt metángáz miatt kapcsolt be.
A gép végül két és fél óra késéssel biztonságosan megérkezett Kuala Lumpurba.

Kényszerleszállást hajtott végre egy Wizz Air utasszállítóhttp://www.life.hu/news/20151104-egy-wizz-air-repulogep-kenyszerleszallast-hajtott-vegre-egy-balhezo-utas-miatt-malmoben.htmlA Bukarestből Oslóba tartó járaton egy férfi be akarta rúgni a pilótafülke ajtaját, a gép miatta szakította meg útvonalát.NewsOrigoKukoricába fulladt egy 8 éves gyerek Sombereknélhttp://www.life.hu/news/20151104-egy-8-eves-kisgyerek-kukoricahalomba-fulladt-sombereknel.htmlKukoricahalomba került, és meghalt egy gyermek kedden Somberek közelében – tájékoztatta Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. News--SMS-ben rúgták ki, amiért belájkolt egy pulóvert Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151104-troy-garrod-lajkolt-egy-pulovert-a-facebookon-ezert-kirugtak-az-allasabol.htmlTroy Garrodot azért bocsátotta el állásából a legnagyobb brit könyvkereskedelmi vállalat, mert lájkolásával szégyent hozott a cégre.NewsOrigoEltemették a lányt, aki annak idején David Beckham szívét is meghódítottahttp://www.life.hu/news/20151103-kirsty-howard-ritka-szivbetegsegben-meghalt-lanyt-eltemettek.htmlTöbb százan rótták le tiszteletüket a 20 évesen elhunyt Kirsty Howard előtt. A ritka szívbetegséggel született lánynak 4 évesen mindössze néhány hetet jósoltak az orvosok. News--Migránsokkal szeretne találkozni Ferenc pápahttp://www.life.hu/news/20151103-ferenc-papa-jovo-februarban-mexikoba-latogat-migransokkal-szeretne-talalkozni.htmlJövő februárban a katolikus egyház feje Mexikóba látogat. A hírt a mexikóvárosi katedrálisban jelentették be, ahol nem közöltek részleteket a programmal kapcsolatban. News--Kobak nélkül lovagolt a 89 éves Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20151103-erzsebet-kiralyno-kobak-nelkul-lovagolt-windsorban.htmlBiztonság ide vagy oda, jó oka van rá a brit uralkodónak, amiért hanyagolja a sisak viselését lovaglás közben. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.