Micsoda?! David Beckham a hétvégén spermát ebédelt

Szingapúr David Beckham étel sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazán különleges ételcsodát kóstolt meg az éppen Szingapúrban tartózkodó focista. A fotó láttán mi nem lettünk éhesek.

Az Instagram oldalára felöltött kép szerint Beckham kipróbált több helyi különlegességet is, köztük a tőkehal spermát is megkóstolta. "Érdekes fogás" - írta a bejegyzés mellé. Szerintünk inkább: Fújjjj!!!!!

Cod fish sperm... ( interesting dish )

David Beckham (@davidbeckham) által közzétett fénykép,

Kiderült, ki nem élvezi a csókolózást Liptai Claudiávalhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-gazdag-tibor-a-tv2-joban-rosszban-sztarja-bevallotta-hogy-nehez-szamara-a-szinpadi-csok-meg-liptai.htmlA Jóban Rosszban sztárja, Gazdag Tibor sokszor csókolja a sorozatban Liptai Claudiát, ám kiderült a színpadi csók nem is olyan egyszerűen kivitelezhető.TV + Sztárok--Hoppá! Le akarta vetkőztetni Adele-t a Playboy http://www.life.hu/sztarok/20151104-adele-enekesnot-a-playboy-tobbszor-is-le-akarta-vetkoztetni.htmlA legújabb Rolling Stone magazin címlapján vizes hajjal és fürdőköpenyben pózolt Adele, aki meglepő titkokat árult el.TV + Sztárok--Szepesi Niki az amerikai álmot éli: Mennyi van a bankkártyáján?http://www.life.hu/sztarok/20151103-szepesi-niki-amerikaban-utazgat.htmlSzepesi Niki odavan Amerikáért. A visszavonult úszónőnek kimaradt idén nyáron a pihenés, ezért most pótolja. TV + Sztárok--Kate Winslet megtanult magyarulhttp://www.life.hu/sztarok/20151103-kate-winslet-megtanult-magyarul.htmlKét élő malacot kapott születésnapjára Kate Winslet, a plasztikamentes negyvenéves színésznő. De nem csak ezért imádjuk. Meglepő dolgot mesélt el magáról. TV + Sztárok--David Beckham összeköltözött a színésszel, Kevin Harttal http://www.life.hu/sztarok/20150929-david-beckham-egy-reklamfilm-kedveert-koltozott-ossze-kevin-harttal.htmlSzuper reklámfilm keretén belül barátkozott össze az angol focilegenda, és a népszerű komikus, Kevin Hart. Egy ruházati cég legújabb promóciós videójában bolondozik együtt a két sztár. TV + Sztárok--Élő adásban flörtölt a műsorvezetőnővel David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20150922-david-beckham-exfutballsztar-elo-adasban-flortolt-susanna-reid-musorvezetovel.htmlAz egykori futballsztár a Good Morning Britain házigazdája, Susanna Reid vendégeként engedett el egy jól irányzott bókot. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.