Hazajön VV Edina szerelméhez, VV Lacihoz és gyereket terveznek

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
VV Edina VV Laci szerelem kibékülés Németország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogy korábban megírtuk, pár hónapja VV Lacit elhagyta villaszerelme, VV Edina, aki Németországba költözött. Laci pokolian szenvedett az elválástól, és az egyik októberi hétvégén kiutazott a lányhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Most madarat lehet fogatni a fiúval: Edina hazajön, hozzá.

Edina kénytelen volt Németországba utazni, hogy munkát vállalhasson, hisz Magyarországon állampolgárság nélkül nem tudott elhelyezkedni. Laci nagyon nehezen viselte az egyedüllétet, de nem volt mit tennie. Kénytelen volt elfogadni a lány döntését, majd két hete utána utazott, hogy átbeszéljék életüket. A szerelem újult erővel lángolt fel köztük, és Edina döntést hozott. Otthagyja biztos állását és hazajön szerelméhez.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Amikor kiutaztam hozzá, akkor még úgy tervezte, hogy további három hétig kint marad, utána jön csak haza. Ismét egy fájdalmas búcsúzás következett, nem gondoltam volna, hogy ez az elválás ennyire rövid lesz. Edinánál egyik pillanatról a másikra betelt a pohár, amikor a kolléganői a látogatásom után elkezdték piszkálni. Hozott egy gyors döntést. Csütörtökön este végleg hazajön! Nagyon örülök neki. Rengeteg átbeszélni valónk van”- lelkendezett Laci, aki azonnal egy szalonba viszi kedvesét, akinek az elmúlt hónapokban nem volt elég ideje szépítkezni. Amíg Edina szépül, addig pedig a közös jövőjüket tervezgetik, ami meglepő fordulatokat tartogat. Határidőket tűztek ki, mikor jöhet a baba és lesz-e esküvő.

"Már kint határidőket szabtunk magunknak, ebben az is benne áll, hogy két év múlva egy gyereket is bevállalnánk. Edina kikötötte, hogy előtte viszont ragaszkodik az esküvőhöz. Én nagyon ráálltam a gyerek témára, sokkal jobban, mint ő. A múltkor leragadtam a babaosztályon, mostanság jobban megnézem a gyerekruhákat, mint magamnak valami jó cuccot. De az biztos, hogy először egzisztenciát kell teremtenünk. Hamarosan megjön az állampolgársági papírja is, így nem lehet már gond az elhelyezkedés. Sokan ígérnek segítséget, azok a nagyszájúak, akik ordították, hogy segítenek, már lemorzsolódtak, már csak azok vannak körülöttünk, akikben bízni lehet. Egyelőre visszaköltözünk anyukámékhoz, aztán megtervezzük a közös jövőt" –árulta el Laci.

VV Dóra kiakadt az eltartott férfiakonhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-vv-dora-kiakadt-az-eltartott-ferfiakon.htmlTörök Dóri, azaz a Való Világ legutóbbi szériájának plasztikfenekű szőkesége Facebookon fogalmazta meg erős kritikáját a magukat eltartató férfiakról.TV + SztárokOrigoMég gyermeke sem ismerte fel a 15 évvel ezelőtti Rubint Rékát http://www.life.hu/sztarok/20151103-rubint-rekat-az-agyban-fotoztak-igy-nezett-ki-evekkel-ezelott-a-fitneszedzo-foto.htmlA dögös fitneszedző egy 15 évvel ezelőtti fotót posztolt magáról a hivatalos Facebook oldalára - a képen, melyen éppen alszik, nagyon hasonlít a lányára, Larára. TV + SztárokOrigoEgzotikus helyre utazik VV Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20151016-vv-gigi-jogaoktato-kepzese-miatt-utazik-indiaba.htmlHamarosan magára hagyja párját a Való Világ egykori játékosa: VV Gigi Indiába utazik jógaoktató mesterképzésre. TV + SztárokOrigoEmlékszel még VV Alexára? Így fest mosthttp://www.life.hu/sztarok/20151013-vv-alexa-a-valo-vilag-6-jatekosa-most-igy-nez-ki.htmlElső ránézésre azt hittük, a VV5-ös, majd Alekosz feleségkereső műsoros Veronika csapott fel egy szemüveget, de aztán rájöttünk, ez bizony VV Alexa. TV + SztárokOrigoCivil munkára váltott Dj Seherezádéhttp://www.life.hu/sztarok/20151029-civil-munkara-valtott-dj-seherezade-olasz-es-angol-nyelvtudasat-hasznositja.htmlNagyot változott Dj Seherezádé élete. A Való Világ ötödik szériájában feltűnt szőke ciklon fél éve civil munkával keresi a kenyerét. A lemezlovasi karrierjéről sem mondott le, de már csak hétvégeken vállal fellépést. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.