Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánál

Forrás: sunhillmedia -
terhesség Majoros Hajnalka Dundika Majka gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál.  Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. 

Dundika több, gyerekes sztárral együtt moziba vitte kisfiát, a Kis Herceg premier előtti vetítésére. Marián különösen szereti az esti meséket, pláne, ha édesapja, Majka meg is eleveníti a szereplőket. Ez a meghitt, esti szertartás mostanság nem ritka a család életében, ugyanis a Sztárban sztár zsűritagja igyekszik minél több estét otthon tölteni.

Forrás: sunhillmedia

„Mostanában diavetítőzni szoktunk, azzal a hagyományos, régi vetítővel. Az óvodában is ezt használják, innen jött az ötlet. Majka vette és ő mesél Mariánnak, aki az estéket nagyon várja. Nem tudja megunni édesapja egyéni előadását, ahogy eljátsza a szereplőket, míg én csak klasszikusan felolvasom neki a mesét.Természetesen mi is használjuk a bevált mese dvd-ket, de olvastuk, hogy nem fejlődik tőle a gyerek szókincse, bár a miénknek ilyen gondja nincsen. Ezenkívül a vetítés számára egy jó kis esti közös program apával, szerencsére Majka egyre gyakrabban van otthon. Igyekszik a munkáját úgy beosztani, hogy minél többet lehessen velünk. Arra pedig mindig van ideje, hogy vetítsen Mariánnak. Bűvészkedni és varázsolni is szoktak, a gyerek ezeket is nagyon élvezi”- mesélte Dundika, akinek már kezd gömbölyödni a pocakja második kisfiukkal.

„Már most nagyobb a hasam, mint egykor, ennyi idősen Mariannal volt. Figyelmeztettek, hogy a második babánál ez természetes, ne csodálkozzak. Rosszabbul viselem ezt a terhességet, a reggeli rosszullétek több ideje tartanak, nem múlt el a 12 hétnél sem, ahogy szokott. Marián már várja a kistesóját, elmagyaráztuk neki, hogy hamarosan ketten lesznek. Beszél hozzá, simogatja, büszkén mutogatja a pocakomat. Még nevet nem találtunk a picinek, csak annyi biztos, hogy kisfiúnk lesz” –árulta el Hajnalka, aki a Sztárban sztár egyik adására is elvitte az élénk csemetét.

„Marián nem bírja ki nyugodtan azt a három órát, amit a stúdióban kellene töltenünk, nehezére esik, hogy nem járkálhat ide-oda. Amikor az énekesek kijönnek a színpadra és énekelnek, azt tátott szájjal figyeli, de amikor szünet van, amikor beszélnek és zsűriznek, azokat már nem bírja. Négy éves kis örökmozgó, neki ez sok. Otthon sokkal jobban tudjuk élvezni a műsort"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.