"Én emeltem ki a tetemét" - Megszólalt a kukoricába fulladt kisfiú apja

Forrás: Thinkstock -
halál kukorica Somberek tragédia fulladás édesapa gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 8 éves Csiki Deniel édesapja, Csiki Zsolt nem várta meg a helyszínre érkező mentőket, maga kezdte el keresni fiát a kukoricában.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy 8 éves kisfiú, Csiki Deniel kukoricahalomba került Sombereknél, és meghalt. A gyermek a tanítás után barátaival kibiciklizett a kukoricafeldolgozó üzembe, ahol édesapja is dolgozott - írja a Blikk.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Bár édesapja, Csiki Zsolt hazaküldte őket, a fiúk még úgy gondolták, csúsznak egy utolsót a kukoricarakásokon. A 4. osztályos kisfiú azonban megcsúszott, és süllyedni kezdett a felhalmozott kukoricahegyek között. Deniel barátai azonnal szóltak a ott dolgozóknak, akik a fiú keresésére indultak. Mentőt Zsolt édesanyja hívott, miután telefonált neki.

"Amikor visszaértem, még nem volt ott senki. Én kezdtem el egy seprűvel eltakarítani onnan a kukoricát. Végül beültem egy rakodógépbe.

Közel két órát kellett várnunk a mentőkre. A tüdeje tele volt kukoricaszemekkel, elképzelni sem tudom, mennyit szenvedhetett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.