A 8 éves Csiki Deniel édesapja, Csiki Zsolt nem várta meg a helyszínre érkező mentőket, maga kezdte el keresni fiát a kukoricában.

Ahogy a Life.hu is megírta, egy 8 éves kisfiú, Csiki Deniel kukoricahalomba került Sombereknél, és meghalt. A gyermek a tanítás után barátaival kibiciklizett a kukoricafeldolgozó üzembe, ahol édesapja is dolgozott - írja a Blikk

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Bár édesapja, Csiki Zsolt hazaküldte őket, a fiúk még úgy gondolták, csúsznak egy utolsót a kukoricarakásokon. A 4. osztályos kisfiú azonban megcsúszott, és süllyedni kezdett a felhalmozott kukoricahegyek között. Deniel barátai azonnal szóltak a ott dolgozóknak, akik a fiú keresésére indultak. Mentőt Zsolt édesanyja hívott, miután telefonált neki.

"Amikor visszaértem, még nem volt ott senki. Én kezdtem el egy seprűvel eltakarítani onnan a kukoricát. Végül beültem egy rakodógépbe. Csak a fiamra tudtam gondolni, de ahogy arrébb pakoltam egy adagot, máris ömlött rá a másik.Végül aztán valamiben megakadt a gép. A fiam volt. Én emeltem ki a tetemét - emlékezett vissza a lapnak megtört édesapa. Közel két órát kellett várnunk a mentőkre. A tüdeje tele volt kukoricaszemekkel, elképzelni sem tudom, mennyit szenvedhetett. Persze, ha sikerült volna újraéleszteni, ki tudja milyen mértékben károsodik az agya, hiszen több mint egy óráig nem jutott oxigénhez" - mondta el Deniel édesanyja, Andrea. A kisfiú testét a napokban vizsgálják a halottkémi szakértők Pécsett, az ügyben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés miatt indult vizsgálat.