Megmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott.

Nem vasárnapi apuka Mészáros Árpád Zsolt, de nem azért, mert kedden csíptük el két középső gyermekével. A színész igyekszik napi kapcsolatot ápolni korábbi kapcsolataiból származó lurkókkal és viszi őket mindenhová magával, ahová csak tudja. Például hétköznap moziba.
Te vagy a legjobb apa!" - duruzsolta a kedves szavakat lánya MÁZS fülébe a Kisherceg mozipremierje előtt.  

Forrás: Sunhillmedia

"Nagyon jó a kapcsolatom az összes csemetémmel, ők ketten testvérek. Ha van szabadidőnk megpróbáljuk közösen eltölteni, igyekszünk minél többet együtt lenni. A legkisebb gyermekemmel is gyakran részt vesz a családi programokban, de ő még tényleg picike. Mindenki nagyon szereti egymást, a gyerekek sokat játszanak együtt. Nem akartam én nagycsaládos lenni, de így hozta a sors és nem bántam meg semmit. Nagyon örülök neki, hogy van négy egészséges, gyönyörű és okos gyerekem. A legnagyobb fiam már 19 éves, őt nem viszem el mesemoziba a kicsikkel. Ő már külön utakon jár" - nevetett MÁZS, aki büszkén mesélt 19 éves fiáról.

"Ő elég korán érő típus volt, nem a kamaszkorát kiélő fiatal, hanem olyan srác, akinek a munka, a biztonságteremtés és a család volt a fontos. Nagyon komolyan gondolja az életet.Noszogatnom kell, hogy menjen el végre a barátaival szórakozni, de ő inkább dolgozik, vagy wellness hétvégére megy a barátnőjével. Néha az éttermembe is besegít, de inkább a saját útját járja .Nem akarja, hogy szó érje a ház elejét, hogy azért dolgozhat nálam, mert az én fiam. Eléggé vasakaratú" – büszkélkedett elsőszülöttjével MÁZS, aki csak a vetítés előtt árulta el a gyerekeinek, hogy egykor ő is játszott a Kisherceg színpadi változatában.

Forrás: Sunhillnmédia

"Nyolc évvel ezelőtt a MÜPÁ-ban adtak elő egy opera verziót, abban én játszottam a Hiút. De emlékszem, hogy kissrácként egy gyerekszínházban is próbálgattam a Kisherceget, mindig is nagyon szerettem a darabot. Ez egy olyan klasszikus mese, ami a jóra tanítja a gyerekeket.

Jól csak a szívével lát az ember ezt korán meg kell tanulniuk."