Mészáros Árpád Zsolt filmvetítés család gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta tündéri gyermekeit Mészáros Árpád Zsolt, az Operettszínház művésze. A négygyerekes apuka a két középső lurkót vitte moziba, egy olyan klasszikus mesefilmre, amelynek színpadi változatában egykor ő is játszott.
Forrás: Sunhillmedia

"Nagyon jó a kapcsolatom az összes csemetémmel, ők ketten testvérek. Ha van szabadidőnk megpróbáljuk közösen eltölteni, igyekszünk minél többet együtt lenni. A legkisebb gyermekemmel is gyakran részt vesz a családi programokban, de ő még tényleg picike. Mindenki nagyon szereti egymást, a gyerekek sokat játszanak együtt. Nem akartam én nagycsaládos lenni, de így hozta a sors és nem bántam meg semmit. Nagyon örülök neki, hogy van négy egészséges, gyönyörű és okos gyerekem. A legnagyobb fiam már 19 éves, őt nem viszem el mesemoziba a kicsikkel. Ő már külön utakon jár" - nevetett MÁZS, aki büszkén mesélt 19 éves fiáról.

"Ő elég korán érő típus volt, nem a kamaszkorát kiélő fiatal, hanem olyan srác, akinek a munka, a biztonságteremtés és a család volt a fontos. Nagyon komolyan gondolja az életet.Noszogatnom kell, hogy menjen el végre a barátaival szórakozni, de ő inkább dolgozik, vagy wellness hétvégére megy a barátnőjével. Néha az éttermembe is besegít, de inkább a saját útját járja .Nem akarja, hogy szó érje a ház elejét, hogy azért dolgozhat nálam, mert az én fiam. Eléggé vasakaratú" – büszkélkedett elsőszülöttjével MÁZS, aki csak a vetítés előtt árulta el a gyerekeinek, hogy egykor ő is játszott a Kisherceg színpadi változatában.

Forrás: Sunhillnmédia

"Nyolc évvel ezelőtt a MÜPÁ-ban adtak elő egy opera verziót, abban én játszottam a Hiút. De emlékszem, hogy kissrácként egy gyerekszínházban is próbálgattam a Kisherceget, mindig is nagyon szerettem a darabot. Ez egy olyan klasszikus mese, ami a jóra tanítja a gyerekeket.

Jól csak a szívével lát az ember

ezt korán meg kell tanulniuk."

Majka párja, Hajni nehezebben viseli terhességét, mint az első babánálhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-majka-parja-hajni-azaz-dundika-nehezebben-viseli-a-terhesseget-mint-az-elso-babanal-mariannal.htmlAlig több, mint egy hónappal ezelőtt derült ki, hogy jön a második baba Majkáéknál. Eleven 4 éves kisfiuk, Marián után Hajni egy kislányt szeretett volna, de ismét fiút hord a szíve alatt. A kismama nehezebben viseli a terhességét, mint az első gyereknél. TV + SztárokOrigoHazajön VV Edina szerelméhez, VV Lacihoz és gyereket terveznekhttp://www.life.hu/sztarok/20151104-kibekultek-hazajon-vv-edina-szerelmehez-vv-lacihoz.htmlMint ahogy korábban megírtuk, pár hónapja VV Lacit elhagyta villaszerelme, VV Edina, aki Németországba költözött. Laci pokolian szenvedett az elválástól, és az egyik októberi hétvégén kiutazott a lányhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba. Most madarat lehet fogatni a fiúval: Edina hazajön, hozzá. TV + SztárokOrigoKirály Viktornak Linda fog szorítani az élő adásban http://www.life.hu/sztarok/20151103-kiraly-viktor-sporttal-lazit-los-angelesben-linda-fog-szoritani-neki-az-elo-adasban.htmlKiderült, melyik családtagja szorít majd élőben Király Viktornak a The Voice első élő adásában. TV + SztárokOrigoFriderikusz Sándor szerint Gregor Bernadett a világ leghelyesebb csajahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-friderikusz-sandor-bokokkal-arasztotta-el-gregor-bernadettet.htmlA színésznő lesz az Összezárva Friderikusszal című műsor következő vendége, amelyben az eddigi videók alapján főleg házasságról, és magánéletről lesz szó. TV + SztárokOrigoKemény munkával hozza magát formába Vajna Timi szépségkirálynője, Nagy Nikolettahttp://www.life.hu/sztarok/20151103-kemeny-munkaval-tartja-magat-karban-vajna-timi-szepsegkiralynoje-nagy-nikoletta.htmlSűrű napok állnak Vajna Timi, a Miss Universe szépségverseny tulajdonosa, és királynője, Nagy Nikoletta mögött és előtt is. Elkezdődött a felkészülés a decemberi világversenyre, és mindketten nagyon szeretnék, ha Timi fejére korona kerülne. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.