Lilu átutazta az egész világot, hogy összehozza a kettészakadt családokat

Forrás: Instagram/Lilugram -
Keresem a családom utazás Világ Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
37 380 kilométer, kilenc ország és számtalan emberi sors tárul elénk a héten induló Keresem a családom című műsorban, ahol az RTL Klub stábjának köszönhetően olyan emberek találtak újra egymásra, akik 20-30 éve nem látták egymást.

A műsorvezető, Lilu nagyon élvezte a hónapokon át tartó munkát és az utazásokat, habár lelkileg nagyon megérintették azok az emberi sorsok, amelyekbe belefutottak. A kettészakadt családokat látva a műsorvezető mindennap hálát ad azért, hogy ő és szerettei összetartanak.

Forrás: Instagram/Lilugram

Máté Krisztina, a műsor producere a Blikknek elárulta: sejtette, hogy az esetek többségében külföldön kell majd kutatniuk, s bejárják szinte az egész világot.

„Tisztában voltam azzal, hogy '56 vagy egy-egy hangos válás elég messzire sodorhatott embereket Magyarországtól, de mondjuk arra nem számítottam, hogy Laoszban vagy Kubában találunk meg egy családtagot” – mondta a lapnak Máté Krisztina, aki azt is elárulta, iszonyatos sok ügyintézés és kutatás áll a hátuk mögött, de sajnos így sem jártak mindig sikerrel.

„Nagyon szívszaggató történetekbe is belefutottunk. Volt egy lány, aki az édesanyját szerette volna megtalálni. Mind­össze ötéves volt, amikor az anyukája nevelőintézetbe adta, azóta nem is látták egymást. A lány szerette volna elmondani az anyukájának, hogy már megbocsátott. Hosszas kutatómunka után Amerikában bukkantunk rá az édesanyára, aki, miután megtudta, miért keressük, csak annyit mondott, hogy sok sikert kíván a lányának, de nem szeretne vele talál­kozni. De olyan történetbe is belefutottunk, ahol egy rákbeteg édesapa szerette volna megkeresni a fiát, akit válás miatt hosszú évekkel ezelőtt el­ha­gyott. Szerette volna elmondani neki, hogy rossz apa volt, és bocsánatot nyerni még a halál előtt. Sajnos elkésett vele, mert a fia már meghalt, mire rábukkantunk” – mesélte Kriszta.

Wolf Kati: Adminisztratív okokból nem vettem fel a férjem nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20151106-wolf-kati-ha-valasztanom-kellett-volna-csalad-es-karrier-kozott-a-csaladot-valasztottam-volna.htmlWolf Kati hétről hétre elkápráztat minket tehetségével és humorával a Sztárban sztár színpadán. Az énekesnő végre elárulta, melyik is a valódi arca, a korábban mutatott komoly előadóé vagy a vidám anyukáé. TV + Sztárok--Király Viktorban gyerekként még nem látták a tehetségethttp://www.life.hu/sztarok/20151109-kiraly-viktor-gyerekkent-capakutato-akart-lenni.htmlA világhírnév küszöbén álló énekes különös titkokat osztott meg gyerekkoráról. TV + Sztárok--Ráuntak a nézők Rácz Gergőre? Ő távozott a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-rauntak-a-nezok-racz-gergore-otavozott-a-sztarban-sztarbol.htmlCsodás produkciókkal kápráztatta el a nézőket, a továbbjutáshoz azonban mégsem volt elég a zsűri és a nézők szavazata. TV + Sztárok--Megvan az év duettje! Gáspár Laci és Tóth Gabi nagyon odatettékhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-laci-es-toth-gabi-a-tv2-sztarban-sztar-adasaban-remek-duettet-adtak-elo.htmlA Sztárban sztár két nagyágyújának duettjét már nagyon vártuk, és nem csalódtunk, a nyerő páros zseniális volt. TV + Sztárok--Csobot Adél összeállt Rácz Gergővel: De a katarzis elmaradt!http://www.life.hu/sztarok/20151108-csobot-adel-a-tv2-sztarban-sztar-szereploje-egy-kis-idore-lecserelte-istenes-bencet-es-racz-gergovel.htmlCsobot Adél egy kis időre lecserélte Istenes Bencét és Rácz Gergővel állt össze, persze csak egy duett erejéig a Sztárban sztár színpadán. TV + Sztárok--Majka imádta Gáspár Lacit: Ismét zseniális produkcióval rukkolt előhttp://www.life.hu/sztarok/20151108-gaspar-lacit-a-tv2-sztarban-sztar-enekesenek-produkciojat-imadta-majka-zsuritag.htmlAz énekes a Sztárban sztár adásában ismét brillírozott, ezúttal egy igazi ikon, Máté Péter bőrében. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.