Káosz! Nem indulnak a repülők a Liszt Ferenc reptérről

Forrás: Budapest Airport -
meghibásodás Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér türelem hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem indulnak el a hajnali járatok a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2-es terminál informatikai rendszerében történt meghibásodás miatt, ezért késésekre lehet számítani - közölte a Budapest Airport kedd hajnalban az MTI-vel.

Kurucz László, a Budapest Airport helyettes szóvivője elmondta, hogy a hiba elhárításán folyamatosan dolgoznak, egyelőre nem tudják megmondani, mikor szállhatnak fel a gépek, ezért az utasok türelmét kérik. Az érkező járatokat fennakadás nélkül fogadják.

Forrás: Budapest Airport

Hozzátette: a Budapest Airport Facebook- és Twitter oldalán a legfrissebb információkról folyamatosan tájékoztatják az utasokat.

Újabb élelmiszerről derült ki, hogy rákot okozhathttp://www.life.hu/news/20151109-a-novenyi-olajokban-valo-sutes-rakot-okozhat.htmlA feldolgozott húsok után a tudósok újabb alapanyagról derítették ki, hogy rákot okozhat. Figyelem, nem mindegy, hogy miben sütöd ki az ételeket. News--Meghalt a texasi láncfűrészes gyilkos, Gunnar Hansenhttp://www.life.hu/news/20151109-gunner-hansen-a-texasi-lancfureszes-gyilkost-alakito-szinesz-meghalt.htmlAz 1974-es amerikai horrorfilmben a főgonosz szerepét alakító Gunnar Hansen 68 évesen elhunyt. News--Mindenórás párja várta haza a halálba zuhant magyar hegymászóthttp://www.life.hu/news/20151109-a-halalba-zuhant-hegymaszot-mindenoras-varandos-felesege-varta-haza.htmlMindenórás várandós felesége várta haza a barlangban halálba zuhant, 36 éves B. Gergelyt. NewsAFPEz a kislány nem tudja, hogyan kell letenni a vezetékes telefont http://www.life.hu/news/20151109-video-egy-kislanyrol-aki-nem-tudja-hogyan-mukodik-egy-vezetekes-telefon.htmlAz alábbi videó megtekintése után rengeteg kérdés cikázott át a fejünkben. Ennyire "kihaltak" volna a vezetékes készülékek, hogy a gyerekek nem is tudják őket használni? NewsOrigoFényképezés közben temette maga alá hegyomlás a fiatal párthttp://www.life.hu/news/20151109-egy-brit-ferfit-es-not-maga-ala-temetett-egy-hegyomlas-bulgariaban.htmlEgy brit férfit és egy nőt is magával ragadott egy hatalmas kőlavina Bulgáriában. Mindketten meghaltak. News--Ez lett az idei év 10 legjobb szava: Köztük van a ghosting és a kanterpesz is!http://www.life.hu/news/20151109-ez-lett-az-ev-10-legjobb-szava.htmlAhogy minden évben, idén is kiválasztották az év top10 szavát - ezeknek idén vírusszerűen terjedt el a használata. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.