Sipos Peti a savanyú uborkát is bevonja otthon a szexbe

Forrás: http://sajtoszoba.tv -
Irigy Hónaljmirigy torta uborka szex jótékonysági rendezvény fennállás jubileum koncert Sipos Peti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő kijelentést tett az Irigy Hónaljmirigy együttesének tagja egy jótékonysági rendezvényen, ahol a Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté kapta el néhány szó erejéig.

Fennállásuk 25. évfordulójának alkalmából az Irigy Hónaljmirigy tagjai úgy döntöttek, a közelgő nagykoncertjükön túl egy kis jótékonykodással is ünnepelnek. Sipos Peti azonban nem csupán erről mesélt a Life.hu riporterének - a teljes beszélgetést alább tekintheted meg:

Unokáink is főzni fogják! Sipos Peti krémeséhez nem kell tésztát sütni!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20150121-unokaink-is-fozni-fogjak-az-irigy-mirigyes-sipos-peter-a-hazi-kremes-receptjet-mutatja-be.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n mutatnak egy-egy izgalmas ételt. Megújult, informatív videójukban olyan trükköket is megosztanak, amelyek segítik a recept elkészítését. Vágj bele te is velük a videós gasztrokalandba!UFF--Ambrus Zoltán elárulta, miért hagyta ott az Irigy Hónaljmirigyethttp://www.life.hu/sztarok/20150920-ambrus-zoltan-elmondta-miert-hagyta-ott-az-irigy-honaljmirigyet.htmlMa sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.TV + Sztárok--Rá sem lehet ismerni Sipos Petire - Így néztek ki 25 éve az IHM tagjai!http://www.life.hu/sztarok/20150609-regi-fotok-az-irigy-honaljmirigy-tagjairol-igy-nezett-ki-25-eve-sipos-peti-es-kabai-laci.htmlNegyed évszázad zene, barátság és őrültség! Az Irigy Hónaljmirigy idén lesz 25 éves, ennek apropóján gyakran sort kerítenek egy kis nosztalgiára. A népszerű csapat felnyitotta régi fotóalbumát, ahonnan igazi gyöngyszemek kerültek elő.TV + Sztárok--Így parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huÉdes Élet-paródiát készített az Irigy Hónaljmirigyhttp://www.life.hu/sztarok/20140926-az-irigy-honaljmirigy-az-edes-elet-sztarjait-parodizalja-varga-vikort-cinthya-dictatort-ll-juniort.htmlMár 114 ezren nézték végig a legnagyobb videomegosztó portálon az Irigy Hónaljmirigy legújabb klipjét, amelyben az Édes Élet sztárjait parodizálták ki Varga Viktor Lehet zöld az ég című számának dallamára.TV + Sztárok--Az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző felesége kiakadt: "Damu hazugságokat állít"http://www.life.hu/sztarok/20150527-az-irigy-honaljmirigy-tagja-szerint-damu-roland-hazudik.htmlDamu Roland önéletrajzi könyvében tálal ki szörnyű gyerekkoráról, korábbi botrányairól és Vajna Timivel való kapcsolatáról is. Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagjának felesége kiakadt. Szerinte hazugságokat állít Damu. TV + SztárokMTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.